Tuininspiratie - Hillhout
Veel mooier dan we hadden durven dromen - Sjaak
Veel mooier dan we hadden durven dromen “Toen we zagen hoe mooi het was met alleen glazen wanden en dat je kon doorkijken, besloten we de schuur helemaal achterwege te laten.”
Lees meer!
Wij komen hier nu ècht thuis - Germike
Wij komen hier nu ècht thuis “Het straalt warmte uit vanwege het hout. Het is er knus en gezellig, vol hartelijkheid.”
Lees meer!
We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat - Familie Fladijn
We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat “We zijn heel tevreden. Er is goed met ons meegedacht en heel zorgvuldig gewerkt.”
Lees meer!

Tuininspiratie

Op zoek naar wat inspiratie om jouw tuin mooier te maken? Dan kan je hier misschien wel wat leuke ideeën vinden. Klik door, en je komt onze producten tegen die ervoor gemaakt zijn om jouw tuin net wat meer eigen te maken. Jouw tuin is jouw plek om te genieten van de mooie dingen van het leven. Neem eens de tijd om te genieten van zoemende bijtjes, of fladderende vlinders rondom een bloembak vol bloemen.

Kook een diner voor je familie en vrienden in je buitenkeuken. Of plaats een mooi buitenverblijf en richt hem helemaal in naar jouw smaak en stijl, zodat je ook buiten een woonkamer gevoel creëert. Zo combineer je de gezelligheid van binnen met het vrije gevoel van buiten. Heerlijk.