Hillhout merksignatuur: Een kwaliteitsproduct herken je direct.
Onze merksignatuur
Een kwaliteitsproduct herken je direct.

Onze merksignatuur

“Aan de vruchten herken je de boom”, dat geldt ook een beetje voor onze buitenverblijven. Als Hillhout staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit komt terug in een aantal herkenbare productkenmerken. De zichtbare elementen zijn hoofdzakelijk onze matzwarte daktrims, de betonnen sokkels en onze Hillhout signatuur.

Hieraan herken je een Hillhout, en daarmee kwaliteit.

Betonnen sokkel; herkenbare kwaliteit en duurzaamheid

De betonnen sokkel zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar vooral voor stabiliteit en duurzaamheid. De poeren onder de sokkel voorkomen verzakkingen en zorgen dat het verblijf of de overkapping stabiel blijft staan in uiteenlopende weersomstandigheden.

De zichtbare sokkel aan de onderkant van elke staander is niet alleen herkenbaar, maar heeft ook een belangrijke functie: deze voorkomt dat de houten staander in contact komt met grond- of regenwater, wat de duurzaamheid van het verblijf bevorderd. Een stukje slimmigheid dus.

Sokkel - Merksignatuur

Een matzwarte, moderne afwerking

De matzwarte daktrim vind je op de dakrand van al onze verblijven en overkappingen. We vinden het belangrijk dat elk verblijf een nette afwerking heeft. Deze matzwarte trim doet niet alleen dat, maar geeft ook een modern randje aan onze producten. Modern, maar subtiel.

Daktrim - Merksignatuur

Onze Hillhout signatuur

Op de meest rechter staander van een Hillhout verblijf vind je onze handtekening; een subtiel, matzwart naamplaatje met het Hillhout logo. Een eigentijdse versie van ons decennia oude logo. Achter deze naam gaat een rijke historie, kwaliteit, ervaring en jarenlange passie voor hout schuil.

Een signatuur die vertrouwen geeft.

Ga nu op zoek naar jouw Hillhout
Logo - Merksignatuur

Een kleine greep uit onze merksignatuur buitenverblijven