Buitenverblijf Premium

Vrijstaande overkapping voor elke tuinwens

Heb je het liefst een apart plekje, los van het huis? Een vrijstaande overkapping kun je overal in je tuin plaatsen waar je maar wilt, met de grootte die bij jou tuin past. Er zijn allerlei mogelijkheden. Een vrijstaande overkapping geeft je een apart en uniek plekje in je tuin waar je je even kunt terugtrekken en van een andere omgeving kunt genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een losstaande overkapping: je kunt bijvoorbeeld gaan voor een kapschuur, een zadeldak of een buitenverblijf met plat dak. Maar ook qua materiaalsoorten, verschillende kleuren en accessoires zijn er allerlei opties.

Lees hieronder meer over de verschillende vrijstaande overkappingen.

Bekijk onze catalogus voor meer inspiratie
Buitenverblijf Premium

Aluminium: Buitenverblijf Allure

Als je liefhebber bent van moderne, strakke vormgeving dan is een aluminium overkapping precies wat je zoekt. Onze vrijstaande overkapping Allure maakt jouw tuin uniek: de combinatie van aluminium met hout geeft een eigentijds gevoel aan de tuin. Modern, maar toch rustiek door de uitstraling en structuur van het hout.

Het aluminium is standaard gitzwart gecoat. Door te spelen met de wanden, indeling, materiaalsoorten en kleuren, maak je van de Allure aluminium overkapping jouw eigen unieke buitenverblijf.

 

Voordelen aluminium

De aluminium constructie heeft een aantal voordelen. Het maakt de moderne aluminium overkapping onderhoudsvrij en is hiermee een perfecte basis om mee te starten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de waterafvoer te verbergen, deze zit namelijk geïntegreerd in de staanders. Zo combineren we het mooie met het functionele.

Vrijstaande overkapping Allure

Klassiek hout

De wat klassiekere, maar toch eigentijdse look vind je terug in onze houten vrijstaande overkappingen. Deze zijn beschikbaar in vuren – en Douglas hout, waarbij de vurenhout optie in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Al onze buitenverblijven worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Daarnaast voldoen ze aan alle geldende milieueisen.

Onze Douglas overkappingen brengen traditie en ontwikkeling samen: de uitstraling van een moderne Douglas overkapping sluit naadloos aan op de robuuste materialen van een blokhut. De verblijven worden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd duurzaam hout.

Vrijstaande kapschuur Excellent

Bekijk hier onze producten

Duurzaam Douglas hout

Douglas hout valt onder één van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Douglas hout bied je niet alleen een duurzaam tuinhuis voor je tuin, maar heeft ook als eigenschap dat het onbehandeld gebruikt kan worden. Dit komt door het kernhout van Douglas hout. Het kernhout zit vol met hars, wat zich na verloop van tijd verhard. Deze houtsoort is daardoor perfect voor een tuinhuis, omdat het houtrot tegengaat.

Uiteraard kan ons Douglas tuinhuis ook behandeld worden. Dit doen we vooral door het hout te impregneren. Lees hier meer over het impregneren van hout.

Creëer nu je eigen vrijstaande overkapping met onze configurator en ontdek meteen hoe jouw droomontwerp staat in je tuin!