Maatwerk
Het ultieme vakantiegevoel in jouw eigen tuin!

Modulaire buitenverblijven: ​Een buitenverblijf voor elke tuinwens

Zoveel mensen, zoveel wensen. Gaat het om een passende oplossing voor jouw droomtuin, dan ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij kijken samen met jou wat bij jouw specifieke situatie past. Zo zijn onze tuinverblijven er in veel soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan een verblijf met een plat dak of een zadeldak. Maar misschien wil jij juist genieten in een kapschuur of je woonkamer verlengen met een verblijf aan huis. Eén ding is zeker, samen creëren we de tuin van jouw dromen!

 

Buitenverblijven

Wil je een mooi buitenverblijf voor in jouw tuin? Met een buitenverblijf van Hillhout wordt het pas echt genieten. De hoogwaardige modulaire buitenverblijven van Hillhout kun je namelijk helemaal naar eigen smaak inrichten. Modulaire buitenverblijven zijn er in vele soorten en maten, bijvoorbeeld met een plat dak of met een zadeldak. Daarnaast hebben we ook verschillende modellen met een prachtige kapschuur maar ook een buitenverblijf aan huis behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard helpen we graag met compleet maatwerk. Samen creëren we de tuin van jou dromen!

Bekijk hieronder onze gehele collectie.

Tuinverblijven van hoge kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin. Wil je jouw of jullie droomtuin inrichten met een hoogwaardig kwalitatief tuinverblijf. Dan ben je bij Hillhout aan het juiste adres en met méér dan 50 dealers zijn we altijd dicht bij jou in de buurt. Hillhout staat bekend om haar mooie en unieke designs en hoge kwaliteit. Al onze buitenverblijven worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Daarnaast voldoen ze aan alle geldende milieueisen. Lees meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout-Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen- dat wij gebruiken?

Realiseer jouw maatwerk buitenverblijf en droomtuin!

Wil je ook het hele jaar genieten in je tuin en heb je specifieke wensen? Bij Hillhout ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve maatwerk oplossingen. Bij onze dealers kun je het hele jaar terecht voor advies. Zij helpen je stapsgewijs bij maatwerk voor jouw tuinhuis of droomtuin. Samen bespreken jullie de wensen en geven de tuinadviseurs advies over alle mogelijkheden. Zij stellen ook een formulier op waarin onder andere een schets van de plattegrond met de gewenste maatvoeringen wordt ingetekend. Het is zeer belangrijk om in deze fase al jullie wensen zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij een gerichte advies, plan en duidelijke prijsafspraken maken. Samen realiseren wij jullie buitenverblijf en droomtuin.

Buitenverblijven bekijken? Hillhout is altijd dichtbij.

Zie je een buitenverblijf waar je meer van wil weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je met een adviseur bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onze buitenverblijven? Via de dealerlocator vind je een Hillhout dealer dicht bij jou in de buurt. Onze dealers hebben veel ervaring en adviseren u graag. Bij diverse dealers kun je de tuinverblijven ook bekijken.

Hillhout maakt jouw buitenverblijf uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs van:

Tuinhuizen
Livings en veranda’s
Overkappingen
Schuttingen en Hekken
Tuinmeubilair
Houten bloembakken en
grote en kleinere tuin- en buitenverblijven.

We maken zelfs custom-made buitenverblijven aan huis. Zo creëren we al decennia nieuwe trends en inspireren we mensen om hun droomtuin te realiseren. Met het grootste en beste productdesign team van Nederland doen we er alles aan om hoogwaardige kwaliteitsproducten te ontwikkelen die smaakvol en uniek zijn. Zo kunnen onze klanten optimaal genieten van heerlijke momenten in hun eigen tuin. Elke dag opnieuw! Ook bij jouw tuinverblijf maken we het verschil in kwaliteit en design. Dit zit ook in de kleine dingen, maar juist daar worden wij en onze klanten enthousiast van.

Jullie buitenverblijf wordt uitsluitend gemaakt van het beste hout

Hout is een prachtig natuurproduct. Hout heeft zeer specifieke eigenschappen. Hout is bijzonder duurzaam, goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor in de tuin.

Wij werken alleen maar met de beste soorten hout. Ons hout voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en we passen strenge product controles toe. Onze productie vindt uitsluitend plaats in Nederland en we impregneren het hout op een duurzame manier zodat je er langer van kunt genieten.

Je kunt er dus op vertrouwen dat alle Hillhout tuinverblijven gemaakt zijn van het allerbeste hout zoals: Douglas hout, Scandinavische vuren, Hardhout en Europees grenen. Lees meer over de verschillende soorten hout voor je buitenverblijf.