Realiseer jouw droomtuin met buitenverblijven van Hillhout
Hillhout-gartenhauze
Het ultieme vakantiegevoel in jouw eigen tuin!

Modulaire buitenverblijven

​Een buitenverblijf voor elke tuinwens

Wil je een mooi buitenverblijf voor in jouw tuin? Met een buitenverblijf van Hillhout wordt het pas echt genieten. De hoogwaardige modulaire buitenverblijven van Hillhout kun je namelijk helemaal naar eigen smaak inrichten, want zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom kijken onze specialisten kijken samen met jou wat bij jouw specifieke situatie past.

Meteen ontdekken hoe jouw droomontwerp staat in je tuin?!

Creëer nu je eigen droomtuin met onze configurator
Buitenverblijf Outline

De hoogwaardige modulaire buitenverblijven zijn er in vele soorten en maten en kun je volledig naar eigen smaak inrichten. Zo hebben we diverse buitenverblijven van hout met als favoriet de Douglas buitenverblijven, maar als je liever van een strak, aluminium buitenverblijf houdt ben je bij ons ook aan het juiste adres. En met een glazen schuifwand maak je het helemaal af!

Maar ook in daken is de keuze reuze! Zo zijn onze modulaire buitenverblijven er met een plat dak of zadeldak. Maar we hebben ook een Douglas buitenverblijf met een prachtige kapschuur, net wat het beste aansluit bij de uitstraling van je woning.

Uiteraard helpen we graag met compleet maatwerk. Samen creëren we de tuin van jouw dromen!

Open dit buitenverblijf in de configurator
Buitenverblijf Premium

Bekijk hieronder onze gehele collectie

Buitenverblijven van hoge kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin. Wil je jouw of jullie droomtuin inrichten met een hoogwaardig kwalitatief buitenverblijf. Dan ben je bij Hillhout aan het juiste adres en met méér dan 50 dealers zijn we altijd dicht bij jou in de buurt. Al onze buitenverblijven worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Daarnaast voldoen ze aan alle geldende milieueisen. Lees meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout-Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen- dat wij gebruiken?

Realiseer jouw maatwerk buitenverblijf en droomtuin!

Wil je ook het hele jaar genieten in je tuin en heb je specifieke wensen? Bij Hillhout ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve maatwerk oplossingen. Bij onze dealers kun je het hele jaar terecht voor advies. Zij helpen je stapsgewijs bij maatwerk voor jouw tuinhuis of droomtuin. Samen bespreken jullie de wensen en geven de tuinadviseurs advies over alle mogelijkheden. Zij stellen ook een formulier op waarin onder andere een schets van de plattegrond met de gewenste maatvoeringen wordt ingetekend. Het is zeer belangrijk om in deze fase al jullie wensen zo volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier kunnen wij een gericht advies, plan en duidelijke prijsafspraken maken. Samen realiseren wij jullie buitenverblijf en droomtuin.

Buitenverblijven bekijken? Hillhout is altijd dichtbij.

Zie je een buitenverblijf waar je meer van wil weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je met een adviseur bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onze buitenverblijven? Via de dealerlocator vind je een Hillhout dealer dicht bij jou in de buurt. Onze dealers hebben veel ervaring en adviseren u graag. Bij diverse dealers kun je de buitenverblijven ook in het echt beleven en bekijken.

Vind een dealer bij jou in de buurt
Buitenverblijf Allure

Hillhout maakt jouw buitenverblijf uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs van:

Tuinhuizen
Livings en veranda’s
Overkappingen
Schuttingen en Hekken
Tuinmeubilair
Houten bloembakken en
grote en kleinere tuin- en buitenverblijven.

 

We maken zelfs custom-made buitenverblijven aan huis. Zo creëren we al decennia nieuwe trends en inspireren we mensen om hun droomtuin te realiseren. Met het grootste en beste productdesign team van Nederland doen we er alles aan om hoogwaardige kwaliteitsproducten te ontwikkelen die smaakvol en uniek zijn. Zo kunnen onze klanten optimaal genieten van heerlijke momenten in hun eigen tuin. Elke dag opnieuw! Ook bij jouw tuinverblijf maken we het verschil in kwaliteit en design. Dit zit ook in de kleine dingen, maar juist daar worden wij en onze klanten enthousiast van.

Buitenverblijf aan huis Excellent

Hout is een prachtig natuurproduct. Hout heeft zeer specifieke eigenschappen. Hout is bijzonder duurzaam, goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor in de tuin.

Wij werken alleen maar met de beste soorten hout. Ons hout voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en we passen strenge product controles toe. Onze productie vindt uitsluitend plaats in Nederland en we impregneren het hout op een duurzame manier zodat je er langer van kunt genieten.

Je kunt er dus op vertrouwen dat alle Hillhout buitenverblijven gemaakt zijn van het allerbeste hout zoals: Douglas hout, Scandinavische vuren, Hardhout en Europees grenen. Lees meer over de verschillende soorten hout voor je buitenverblijf.

Download onze catalogus en kies jouw eigen Hillhout uit