Modulaire buitenverblijven

Genieten van het mooie weer doe je in een modulair buitenverblijf van Hillhout, want de Modulaire buitenverblijven kan je namelijk helemaal naar eigen smaak inrichten. Modulaire buitenverblijven zijn er in vele soorten en maten, bijvoorbeeld met plat dak, of zadeldak. Maar ook een prachtige kapschuur, of een buitenverblijf aan huis behoort tot de mogelijkheden. Maak er een tuinhuis van, of een overkapping met een berging omdat je wat extra opbergruimte nodig hebt. 

Bekijk hieronder de collectie.

Modulaire buitenverblijven van Hillhout. 

De zon doet een dappere poging om de laatste restjes van de winter te verjagen. En als je zo jouw tuin inkijkt zie je de vogels druk in de weer met het verzamelen van takjes en ander nestmateriaal. Héérlijk, dat is genieten, want de lente komt er weer aan.  De tijd om weer de tuin in te gaan om te genieten van het buitenleven is begonnen. lekker tuinieren, spelen, maar ook relaxen. Jouw tuin is immers jouw trots! Of je nu op zoek bent naar praktische opbergruimte, of een overkapping, of een tweede huiskamer in je tuin. Wij hebben voor bijna iedere buitenverblijfwens een oplossing! 

Hoe werkt het? Kies voor een basismodel, of kies voor snel & simpel met een kant-en-klare samenstelling. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om jouw modulaire buitenverblijf zelf samen te stellen met behulp van modules. 

Als je graag voor je ziet hoe jouw droomverblijf er uit ziet, ga dan naar onze dealer. Want die kan met behulp van onze configurator een prachtig tuinverblijf voor je uittekenen. En dan komt jouw idee pas echt tot leven! 

GEMAAKT VOOR MOMENTEN .

Zo veel mensen, zoveel wensen, daarom hebben de ontwerpers van Hillhout in de loop van de afgelopen 50 jaar veel verschillende soorten tuinverblijven ontwikkeld. Samen met jou kijken we graag wat bij jouw specifieke situatie past, want wij willen dat jij trots kan zijn op jouw tuin. 

Wanneer jij trots bent op jouw tuin, dan wil je dat gevoel graag delen. En juist dan ontstaan de mooie momenten. Dat willen wij bereiken… De grote , maar ook de kleine waardevolle momentjes. Van de eerste zonnestraal in de lente tot de eerste stapjes van je kleinkind. 

Kortom, wij willen graag een steentje bijdragen aan jouw ideale tuin. Dus, vind je het niet in het huidige aanbod, of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze dealer, want wij maken het graag voor jou op maat!