Buitenverblijf Outline. Strak, luxe én functioneel

Buitenverblijf Outline

Een ruimte om te relaxen én een plek om spullen op te bergen. Met buitenverblijf Outline combineer je noodzakelijk met comfortabel op een moderne manier. Een strakke constructie die geheel naar eigen wens ‘getuned’ kan worden. Voeg bijvoorbeeld een industriële glazen pui toe of plaats sedum op het dak.

Strak, luxe én functioneel

Buitenverblijf Outline herken je aan het moderne design. Eenvoud staat centraal: strakke lijnen, een luxe uitstraling en functioneel design. De Outline is ontworpen met een duurzame insteek en is daarom geschikt gemaakt voor groendaken of zonnepanelen.

Gebruik de configurator en stel jouw eigen Outline buitenverblijf samen. Óf bezoek een dealer bij jou in de buurt.

Ontwerp je eigen buitenverblijf
Buitenverblijf Outline

Bepaal zelf de indeling van jouw buitenverblijf

Wil jij een buitenverblijf met zoveel mogelijk ruimte om te relaxen? Of wil je juist ook opbergruimte voor jouw tuingereedschap? Bepaal zelf de indeling van jouw buitenverblijf in de configurator.

Creëer een moderne look-and-feel door het verblijf te combineren met een industriële glazen pui en zwarte houten wandelementen. Zo ontstaat er een mooi contrast en past het verblijf bij de industriële trends van nu.

 

 

Buitenverblijf Outline

Kenmerken & opties

Voor de stabiliteit van de constructie zijn wanden of schoren noodzakelijk. Daarom is altijd minimaal één wand aan de voor- of achterkant en daarnaast één wand aan de zijkant nodig óf bevestig de meegeleverde schoren.

  • Staanders: 14×14 cm
  • Ringbalken: 14×21 cm
  • Gordingen: 6,5×14 cm
  • Uitgevoerd met zwaluwstaartverbindingen
  • Beschikbaar in douglas en vuren
  • Zwart gecoate metalen schoren

Bezoek een Hillhout dealer voor meer informatie over de Outline.

Vind een Hillhout dealer bij jou in de buurt
Hillhout outline