Onze keurmerken - Hillhout

Hout is een prachtig natuurproduct met specifieke eigenschappen. Naast dat hout bijzonder duurzaam is, is het goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor uw tuin. We vinden het belangrijk dat u lang van onze producten kunt genieten. Daarom verduurzamen we vele producten in onze eigen impregneerinstallaties in Nederland volgens de KOMO-keur voorwaarden.

Dit gebeurt op de meest kwalitatieve manier en voldoet productietechnisch aan alle milieueisen. We zijn een Nederlands bedrijf en produceren en impregneren in Nederland. Iedere productfase kent een strenge controle op maatvoering, constructie, beschadigingen en op de juiste verpakking en wijze van transport.

FSC

FSC

FSC® is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

PEFC

PEFC

Dit keurmerk waarborgt een milieuvriendelijk, een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. PEFC / 30-31-093.

KOMO

KOMO

We vinden het belangrijk dat u lang van onze producten kunt genieten. Daarom verduurzamen we vele producten in onze eigen impregneerinstallaties in Nederland volgens de KOMO-keur voorwaarden. Dit gebeurt op de meest kwalitatieve manier en voldoet onze productie aan alle milieueisen. Wanneer het KOMO vignet bij een product staat, is deze onder KOMO-keur geïmpregneerd en daarmee beschermd tegen schimmels en houtrot. Meer informatie over onze houtverduurzamingsmiddelen.

CE

CE-NORMERING

Dit keurmerk waarborgt een milieuvriendelijk, een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. PEFC / 30-31-093.

Tips voor ons hout

"Hout is een natuurproduct, elke boom is anders, dus is ook elk product anders. Geef hout altijd de aandacht die het verdient door het goed te onderhouden."

Hillhout. Gemaakt voor Momenten.

Onze houtsoorten