Douglas buitenkeukens - Hillhout
Douglas buitenkeukens

Douglas Buitenkeukens

Heerlijk genieten in je tuin of je terras met een buitenkeuken. Wie wil dat nou niet?

De hele lente en zomer ‘buiten’ koken en samen genieten met familie en vrienden. Mede door een buitenkeuken van Hillhout kun je gezellig met anderen genieten en eten onder jouw tuinverblijf. De buitenkeukens van hout zijn verkrijgbaar in 2 breedtes en 3 hoogtes. De keukens zijn met elkaar te combineren. Zo kun je de door jouw gewenste indeling geheel zelf bepalen en afstemmen op de beschikbare ruimte.

Buitenkeuken Douglas:

  • Het frame van de buitenkeuken bestaat uit Douglas bestaat uit regels 4,5×7 cm
  • De wanden en deuren can de buitenkeuken Douglas bestaan uit verlijmde planken 1,6×11,6 cm
  • Bovenblad: hardstenen blad, 3 cm dik
  • De deuren zijn uitgevoerd met 2 RVS keukenscharnieren en een luxe RVS deurknop
  • Verstelbare voetjes aan de onderzijde.

Jullie buitenkeukens worden gemaakt van het beste hout

De buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardig gedroogd Douglas hout. Ze worden geleverd als bouwpakket inclusief een duidelijke montagehandleiding.
Hout is een prachtig natuurproduct met zeer specifieke eigenschappen. Zo is Hout duurzaam en bijzonder goed te bewerken tot bijvoorbeeld een buitenkeuken, overkapping of buitenverblijf. Wij werken enkel en alleen met de beste soorten hout dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast passen we strenge product controles toe. De productie en het impregneren vindt plaats in Nederland. Het impregneren van het hout gebeurt op een duurzame manier. Zo kun jij nog langer van je producten genieten. Lees hier hoe wij jouw buitenkeuken Douglas produceren.

Een buitenkeuken combineren met een overkapping of Hillhout tuinmeubilair

Tuinmeubilair is sfeerbepalend in elke tuin en op ieder terras en prima te combineren met onze buitenkeuken Douglas. Met onze robuuste, stijlvolle of strak vormgegeven tuinmeubelen kun je naar hartenlust combineren. Met de Excellent tuinmeubelen van Hillhout vind je zeker iets dat bij je past!
Een buitenkeuken is natuurlijk ideaal in combinatie met een overkapping of een buitenverblijf. Zo kun je het hele jaar optimaal genieten van je buitenkeuken. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Tuinmeubilair
Buitenverblijven

Hillhout maakt jouw tuin uniek – vind hier een dealer in de buurt

Hillhout staat in de markt bekend om haar kwaliteit en unieke designs met betrekking tot alles wat ook maar met de tuin te maken heeft. We creëren nieuwe trends en doen er alles aan om onze producten smaakvoller en slimmer te maken. Ook met onze buitenkeuken investeer je in kwaliteit en zie je onze passie voor unieke vormgeving terug.

Op deze pagina kunt u onze dealers vinden. Zij staan dagelijks klaar om jou te helpen en te adviseren.