Overkapping met schuur

Combineer praktisch met stijlvol: een overkapping met schuur

Wanneer je op zoek bent naar een overkapping met schuur, dan zit je bij Hillhout goed. Wil je een Douglas overkapping, een model van vurenhout of ga je liever voor een moderne uitstraling met een aluminium overkapping? Wat jouw wensen ook zijn, je creëert het met Hillhout. 

Onze overkappingen zijn volledig naar jouw wensen te maken. Kies zelf het materiaalsoort, de kleuren en het type raam of deur. Wil je jouw overkapping helemaal kunnen sluiten? Breid deze dan uit met een mooie industriële pui of een glazen schuifwand. Weet je nog niet precies wat je wil? Geen zorgen! Onze specialisten denken maar al te graag met je mee. 

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Laat je inspireren door de Hillhout catalogus 2022 
Overkapping met schuur kapschuur

Waar een overkapping wel niet goed voor is

Creëer jouw eigen plek om heerlijk te genieten. Met een overkapping zit je droog en uit de warmte van de zon, terwijl je toch buiten bent. Maar een overkapping hoeft niet alleen een plek te zijn om te kunnen zitten: je kunt een tuinhuis met overkapping ook gebruiken als afdak voor je auto, motor of zelfs je jacuzzi. Een plek nodig om jouw haardhout te drogen? Ook dat kan onder een overkapping met schuur.

Overkapping met schuur buitenverblijf

Bekijk hier onze collectie

De voordelen van een schuur aan jouw overkapping

Een schuur aan jouw overkapping biedt veel mogelijkheden. Zo dient een schuur als opbergruimte voor fietsen, tuingereedschap en speelgoed, maar je kunt het ook tot een echte hobbyruimte omtoveren. Zo heb je een aparte ruimte voor je hobby spullen en blijft je huis schoon en opgeruimd. Wat je ook kiest, bij Hillhout ligt jouw droomtuin binnen handbereik. En heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Jouw droomtuin in een handomdraai

Kies je voor een houten schuur met overkapping of ga je liever voor een aluminium model? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Hillhout. En wist je dat je jouw overkapping helemaal zelf kunt samenstellen met onze configurator? Plaats de overkapping virtueel in je tuin en ontdek meteen hoe het staat. Of je nu kiest voor een tuinverblijf met plat dak of een schuine kap: binnen een handomdraai liggen de plannen voor jouw droomtuin klaar!

Start met het creëren van jouw droomtuin 

“Een heerlijke plek om te zitten, tot ver in de avond! De jongens zien het echt als hun plek; om te chillen en gamen met vrienden”.

Bekijk hier het verhaal van Lishan en Sjef
Luxe buitenverblijf in je eigen (stads)tuin