Een buitenkeuken overkapping voor de culinaire buitenactiviteiten
Overkapping buitenkeuken

Een buitenkeuken overkapping voor de culinaire buitenactiviteiten

Geniet nog meer van het buitenleven met een buitenkeuken van Hillhout. Lekker buiten koken, genieten met vrienden en familie en optimaal gebruikmaken van jouw tuin. Je kunt jouw overkapping én buitenkeuken nu helemaal zelf samenstellen.

Creëer je eigen overkapping met onze configurator
Buitenkeuken

De voordelen van een buitenkeuken

Een overkapping met buitenkeuken kent veel voordelen! Zo houd je nare geurtjes buiten, creëer je een verlenging van jouw huis én heb je lekker veel werkruimte. Na een avond buiten koken zal jouw huis nog heerlijk fris ruiken. Het is ook een stuk gezelliger, je hoeft je namelijk niet af te zonderen in de keuken binnen. Met een buitenkeuken kan je lekker aan de slag terwijl jouw familie en vrienden naast jou onder de overkapping aan het genieten zijn.

Buitenkeuken sfeer

Douglas buitenkeukens

Onze Douglas buitenkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Deze zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, waardoor je jouw keuken helemaal zelf kan samenstellen. Kies de gewenste onderdelen en stem het af op de beschikbare ruimte. Voor je het weet kan het koken beginnen!

Of je een kleine of grote tuin hebt maakt niet uit, voor ieder formaat kun je een passende buitenkeuken samenstellen. Kies bij een kleinere tuin voor bijvoorbeeld één hoge en één lage keukenkast. Zo heb je opslagruimte én een plek om jouw eten te bereiden. Heb je onbeperkte ruimte? Combineer dan meerdere formaten kast en maak je keuken zo groot en luxe als jij zelf wilt.

Wist je dat onze buitenkeukens enkel van het beste hout worden gemaakt? Wij werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen en stellen daarbij hoge kwaliteitseisen. Zo weten wij zeker dat je jarenlang plezier zal hebben van jouw buitenkeuken. Het blad is gemaakt van hardsteen en zorgt voor een mooie, natuurlijke sfeer!

Buitenkeuken tuinmeubilair

Het buitenleven gevoel

We willen allemaal het liefst zoveel mogelijk buiten zijn. Genieten van de frisse lucht en het lekkere weer. Met een overkapping met buitenkeuken beleef je het ultieme buitenleven gevoel. En door de overkapping ben je niet meer afhankelijk van het weer. Regent het? Geen probleem! Jij staat droog onder de overkapping de lekkerste gerechten te makken.

Ben je op zoek naar een buitenverblijf waarin je heerlijk van het buitenleven kan genieten en wil je jouw tuin helemaal afmaken met een mooie schutting? In de Hillhout catalogus vind je ons volledige assortiment. Overzichtelijk, compact en boordevol inspirerende ideeën.

Download onze catalogus voor meer inspiratie
Buitenkeuken kapschuur