Langer genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping
Terrasoverkapping

Langer genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping

Wil je jouw tuin uitbreiden met een Hillhout terrasoverkapping? Met ons brede assortiment overkappingen is er voor iedereen een geschikt model te vinden! Kies bijvoorbeeld voor een houten terrasoverkapping of ga voor een moderne sfeer met aluminium. Je kunt de overkapping ook helemaal naar wens samenstellen en op maat laten maken. Hierdoor kun je een overkapping samenstellen die bestaat uit een combinatie van aluminium en hout. Maak kennis met de vele mogelijkheden van onze overkappingen.

Wil je weten hoe jouw droomontwerp in je tuin staat? Creëer nu jouw eigen droomtuin met onze configurator
Terrasoverkapping buitenlunch

Jouw droomtuin

Een plek waar je na een lange dag heerlijk kan neerploffen. Waar je tot in de late uurtjes samen kan genieten. En waar je verhalen met elkaar deelt en herinneringen maakt. Direct vanuit je huis stap je in de buitensfeer van jouw eigen droomtuin. Ieder zijn eigen droomtuin ziet er natuurlijk anders uit. Wij hebben een breed aanbod aan verschillende daken, wanden en accessoires waarmee je jouw unieke terrasoverkapping mee kunt samenstellen. Wij begrijpen als je wat hulp kunt gebruiken bij het visualiseren van jouw droomtuin. Neem een kijkje bij onze tuininspiratie of ontdek onze online catalogus.

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wil je zo lang mogelijk van het buitenleven kunnen genieten? Kies dan voor een Hillhout terrasoverkapping met glazen schuifwanden. Zo creëer een heerlijke tuinkamer waarin je iedere dag kunt genieten van jouw tuin. De glazen schuifwanden hebben we in twee varianten: met zoveel mogelijk glas voor een wijde blik óf met een eigentijdse industriële look. Het zwart gecoate aluminium raamwerk geeft jouw tuin een prachtige, moderne sfeer.

Terrasoverkapping glazen schuifwanden

Maak je overkapping af met tuinmeubilair

Tuinmeubilair maakt de algehele uitstraling van jouw buitenverblijf helemaal compleet. Ons assortiment aan tuinmeubilair zorgt voor een sfeervolle inrichting van jouw tuin en overkapping. Wij hebben een groot assortiment aan tuinbanken, picknicktafels, tuintafels en buitenkeukens. Zo kun je jouw tuin geheel in jouw eigen stijl samenstellen.

Geniet van de zomer- of lentezon vanuit een van onze buitenkeukens. Bereid eten voor jouw beste vrienden of familie vanuit een van onze mooie Douglas keukens. Met een collectie aan verschillende elementen, die je met elkaar kunt combineren, vind je altijd iets wat in jouw droomtuin past. Zo kun je jouw gewenste indeling samenstellen en afstemmen op jouw overkapping. Neem snel een kijkje in onze collectie buitenkeukens.

Het is ook belangrijk dat jouw gasten (en jijzelf) comfortabel aan tafel kunnen zitten. Wij hebben een divers aanbod aan houten tuinbanken en tafels. Van robuuste picknicktafels tot strakke eettafels. Er is altijd wel een tuinmeubel wat bij jouw droomtuin past. Wanneer je van een industriële look houdt, kun je voor onze Lena serie gaan. Het tafelblad is gemaakt van het beste Douglashout en het onderstel is gemaakt van beton of gepoedercoat staal. Lees hier meer over onze collectie tuinmeubelen.

De beste plek voor jouw overkapping

Heb je al eens nagedacht over de plek voor jouw overkapping? Zo kan je ervoor kiezen om deze aan jouw huis te laten plaatsen, hierdoor wordt de overkapping een verlenging van jouw woonruimte. Een overkapping kan gemaakt worden in dezelfde stijl als die van jouw interieur, of in een andere stijl zodat je het gevoel krijgt dat je in een aparte buitenruimte zit.

Een vrijstaande overkapping is natuurlijk ook mogelijk! Wil je vanuit de overkapping zicht hebben op de tuin of liever op jouw huis? Kijk eens hoe de zon in jouw tuin draait en vergeet niet te denken aan de momenten waarop je graag in de tuin zit. Wanneer je het liefst maximaal in de zon wilt zitten, is het slim om de opening van de overkapping op het zuiden te richten. Als je liever in de schaduw wilt genieten kun je beter kiezen voor een andere plek. Wat jouw wensen ook zijn, een van onze dealers helpen jou graag bij het adviseren van de beste oplossing! Bekijk onze dealers op onze dealerpagina.

Een uitzonderlijk scenario: een Hillhout productdesigner met een onhandige overkapping in de tuin. Hier moest natuurlijk verandering in komen! Daarom is Margreet zelf aan de tekentafel gaan zitten. Ben jij benieuwd hoe dat heeft uitgepakt?

“Het is echt een gezelligheidsplek. In de zomer en zelfs met oud en nieuw hebben we er gezellig geborreld en gegeten”

Frisse buitenlucht met de gezelligheid van binnen

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om het maken van kwalitatieve overkappingen en meer. Wij creëren nieuwe trends en inspireren mensen om hun droomtuin te realiseren. Ons grote designteam doet er alles aan om hoogwaardige en stijlvolle overkappingen te maken. Zo kan iedereen genieten van hun eigen tuin, het hele jaar door. Het maakt niet uit hoe groot jouw tuin is. De kracht van Hillhout is dat wij jou helpen met jouw tuin optimaal te benutten. Dit doen we door jouw tuin op verschillende manieren in te richten, van overkappingen tot schuttingen.

Laat je inspireren door onze online catalogus