Terrasoverkapping

Langer genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping

Wil je jouw tuin uitbreiden met een Hillhout terrasoverkapping? Met ons brede assortiment overkappingen is er voor iedereen een geschikt model te vinden! Kies bijvoorbeeld voor een houten terrasoverkapping of ga voor een moderne sfeer met aluminium. Je kunt de overkapping ook helemaal naar wens samenstellen en op maat laten maken.

Wil je weten hoe jouw droomontwerp in je tuin staat? Creëer nu jouw eigen droomtuin met onze configurator
Terrasoverkapping buitenlunch

Jouw droomtuin

Een plek waar je na een lange dag heerlijk kan neerploffen. Waar je tot in de late uurtjes samen kan genieten. Waar je verhalen met elkaar deelt en herinneringen maakt. Direct vanuit je huis stap je in de buitensfeer van jouw eigen droomtuin. Lekker genieten onder de overkapping die je helemaal zelf hebt uitgezocht of zelfs hebt samengesteld én die helemaal in jouw droomtuin past. Daar mag je best trots op zijn, toch?

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wil je zo lang mogelijk van het buitenleven kunnen genieten? Kies dan voor een Hillhout terrasoverkapping met glazen schuifwanden en creëer een heerlijke tuinkamer. De glazen schuifwanden hebben we in twee varianten: met zoveel mogelijk glas voor een wijde blik óf met een eigentijdse industriële look. Het zwart gecoate aluminium raamwerk geeft jouw tuin een prachtige, moderne sfeer. Zo kun je (bijna) het hele jaar door genieten van het buitenleven!

Terrasoverkapping glazen schuifwanden

De beste plek voor jouw overkapping

Heb je al eens nagedacht over de plek voor jouw overkapping? Zo kan je ervoor kiezen om deze aan jouw huis te laten plaatsen, maar vrijstaand is ook mogelijk! En wil je vanuit de overkapping zicht hebben op de tuin of liever op jouw huis? Kijk ook eens naar hoe de zon in jouw tuin draait. En vergeet niet de denken aan de momenten waarop je graag in de tuin zit. Want wil je het liefst maximaal in de zon zitten, dan is het slim om de opening op het zuiden te richten. Maar als je een ochtendmens bent dan is een andere plek misschien handiger. Wat jouw wensen ook zijn, wij kijken graag samen naar de beste oplossing voor jou!

Een uitzonderlijk scenario: een Hillhout productdesigner met een onhandige overkapping in de tuin. Hier moest natuurlijk verandering in komen! Daarom is Margreet zelf aan de tekentafel gaan zitten. Benieuwd hoe dat heeft uitgepakt?

Lees hier het hele verhaal van Margreet en Paul uit Dalfsen
Frisse buitenlucht met de gezelligheid van binnen