Kapschuur interieur
Jouw nieuwe carrière start bij Hillhout!

Ben je uit het juiste hout gesneden? We zijn op zoek naar mensen die onze (hout)passie delen en het talent hebben om met ons mee te groeien. Hillhout kent een open, niet-hiërarchische cultuur van handen uit de mouwen. De klant en de groei van de organisatie staan centraal. We zijn ondernemend in onze business en streven continu naar vernieuwing.

 

Hoofd Verkoop Binnendienst

Lasita Maja Netherlands B.V.  – Europees marktleider op het gebied van tuinverblijven en tuinhout gevestigd in Someren – is ter versterking van het salesteam op zoek naar een Hoofd Verkoop Binnendienst. Ben jij sterk in het organiseren van je werkzaamheden en bezit jij een commerciële, klantgerichte instelling?

Lees hier  meer over deze vacature > 

Accountmanager

Lasita Maja Netherlands B.V.  – Europees marktleider op het gebied van tuinverblijven en tuinhout gevestigd in Someren – is ter versterking van het salesteam op zoek naar een Accountmanager.

Lees hier  meer over deze vacature > 

Commercieel medewerker verkoop binnendienst

Lasita Maja Netherlands B.V.  – Europees marktleider op het gebied van tuinverblijven en tuinhout gevestigd in Someren – is ter versterking van het salesteam op zoek naar een Commercieel medewerker verkoop binnendienst.

Lees hier  meer over deze vacature >