Schuttingen en hekken van hoogwaardige kwaliteit - Hillhout
Schutting Flux Excellent

Schuttingen en Hekken​

Genieten van een mooie en sfeervolle tuin met mooie houten schuttingen en hekken

Met een schutting of tuinscherm van Hillhout zorg je voor een fraaie omheining van jouw tuin. Door de vormgeving van deze houten schuttingen creëer je een prachtige en unieke afscheiding. Hier heb je jarenlang plezier van. Privacy gegarandeerd! Wil je wat meer variatie? Dan zijn trellisschermen of shutters wellicht iets voor jou. Vaak zijn deze uitstekend te combineren met de houten en moderne schuttingen.

Schuttingen en Hekken - Elan Excellent Schutting

Houten schuttingen voor meer privacy of juist een open karakter?

Kies je voor volledige privacy of toch voor meer een open karakter? Met de schuttingen van Hillhout kan het allebei. Onze schuttingen geven veel mogelijkheden om jouw tuin op een stijlvolle of moderne manier af te scheiden. Maar je kunt met een schutting optisch natuurlijk ook veel ruimte creëren in je tuin. Zo kun je op jouw manier genieten van mooie momenten in je eigen tuin. Zowel de hout schutting en de moderne schutting van hout zijn goed bestand tegen weersinvloeden want bij Hillhout werken we alleen met het beste hout. Dit hout wordt in Nederland geïmpregneerd en heeft zo een extra lange levensduur.

Schuttingen en Hekken - Jaloezie-element Premium

Gaasschermen in frame en trelissen bieden daarnaast de mogelijkheid om veel groen te creëren en planten te begeleiden. Schuttingen en hekken vind je bij Hillhout in diverse soorten en maten en in diverse materialen.

Bekijk hieronder onze gehele collectie schuttingen en hekken

Ben je op zoek naar mooie houten schuttingen?

Wil je mooie schuttingen voor in jouw tuin of erf? Met een houten schutting van Hillhout wordt het echt genieten. In ons assortiment hebben we onder meer Douglas schuttingen, hardhouten schuttingen, moderne schutting in vurenhout en Excellente schuttingen zoals de Flux Excellent, de Elan schermenlijn of een schutting voorzien van lamellen of shutters. Daarnaast hebben we ook recht toe recht aan plankenschermen.
Samen creëren we de tuin van jou dromen!

Schuttingen en Hekken - Basic Excellent Schutting

Jouw schutting en hek van de hoogste kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin en dat zo lang mogelijk. Wil je jouw droomtuin opwaarderen met een houten schutting of een moderne schutting van Hillhout, dan kun je erop vertrouwen dat deze schutting van de hoogste kwaliteit is en een lange levensduur heeft. Onze dealers vind je dicht bij jou in de buurt. Ze adviseren je graag over alle mogelijkheden en je kunt er terecht met alle vragen.

Hillhout staat bekend om haar mooie en unieke designs van schuttingen, hekken, tuinhuisjes en buitenverblijven. Deze staan werkelijk in heel Nederland op zeer veel plaatsen. Al onze producten -zoals de hekken en schuttingen- voldoen aan alle geldende milieueisen en worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Lees hier meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout -Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen.

Hillhout maakt jouw tuin uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs van:

We creëren nieuwe trends en inspireren mensen door heel Nederland om hun droomtuin te realiseren. Ons productdesignteam ontwerpt hoogwaardige kwaliteitsproducten elke dag opnieuw! Ook bij jouw schutting of hekken maken we het verschil met ons unieke design. Dit zit vaak in de kleine dingen maar juist daar worden wij en onze klanten enthousiast van.

Download onze catalogus

Hekken of een schutting bekijken?

Dat kan. Onze dealers zijn altijd dichtbij.

Heb je hekken of een houten schutting of een moderne schutting gezien waar je meer over wilt weten? Of die je in het echt wilt zien? Bezoek dan gerust één van onze dealers. Bij een dealer kun je met een adviseur bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onze schuttingen en hekken? Via de dealer locator vind je een Hillhout dealer dicht in de buurt. Natuurlijk kunt je ons ook altijd vragen stellen via het contactformulier.

Vind hier een dealer bij jou in de buurt