Een overkapping op maat past in elke tuin - Hillhout
Overkapping op maat

Een overkapping op maat past in elke tuin

Zijn de standaardmaten van onze buitenverblijven net niet wat je zoekt of vraagt jouw tuin om een unieke oplossing? Jouw overkapping moet bijvoorbeeld net een beetje langer of dieper zijn? Geen probleem bij Hillhout! Voor de situaties waarin de standaardformaten en modulaire oplossingen niet het gewenste resultaat opleveren bieden we maatwerk aan. Vraag jouw Hillhout verkooppartner daarbij om advies, zij helpen je om de overkapping op maat samen te stellen, precies zoals jij dat wilt.

Er zijn allerlei soorten mogelijkheden voor jouw ideale maatwerk overkapping. Van soort overkapping tot materiaalsoort en kleuren, er zijn eindeloze combinaties mogelijk! Zoek je nog inspiratie voor je overkapping op maat of kun je hulp gebruiken bij de keuze in accessoires zoals wanden, ramen of kleuren?

Download onze catalogus en laat je inspireren
Maatwerk Zadeldak

Start met het creëren van jouw tuindroom!

Je Hillhout dealer helpt je graag bij maatwerk zodat je precies de overkapping op maat krijgt waar je naar op zoek bent. Je wensen worden op papier gezet en uitgewerkt in een schets, waarbij het belangrijk is om dit zo zorgvuldig mogelijk in kaart te brengen. Zodoende kan er een gerichte offerte gemaakt worden voor het tuinverblijf op maat.

Wil je zelf vast uitproberen of jouw buitenverblijf op maat past in je tuin? Creëer je eigen droomverblijf met onze configurator en plaats hem virtueel in je tuin om te zien hoe het staat!

Creëer nu je eigen droomverblijf
Veel tuinplezier met je overkapping op maat

1. Bespreek je wensen

Om te beginnen bespreek je jouw wensen met onze specialisten of een Hillhout dealer. Denk hierbij aan het soort dak, wanden, afmetingen, etc. Als je zelf een specifiek idee hebt van wat je wilt, helpt de dealer je om het ontwerp te realiseren. Zijn er zaken waar je nog over twijfelt? Dan denkt de dealer graag met je mee. Samen bekijken jullie alle mogelijkheden en laat hij je enkele voorbeelden zien om een idee te krijgen van het eindresultaat.

 

2. Afmeting en indeling bepalen

Bij Hillhout kun je zelf de afmeting en indeling bepalen, waardoor de overkapping op maat precies past in jouw tuin, op de manier zoals jij het graag wilt.

 

3. Materiaal kiezen

Er zijn vele mogelijkheden in materiaalkeuze zoals de houtsoorten vuren en douglas. Doordat wij een eigen spuitstraat hebben kan jouw ideale tuinverblijf ook worden gespoten in een aantal kleuren zoals wit, lichtgrijs, en antraciet.

 

4. Talloze opties voor accessoires

Er zijn veel opties op het gebied van ramen, deuren en accessoires. Je kunt inspiratie opdoen op de website of bekijk onze online Hillhout catalogus.

Download onze catalogus voor meer inspiratie

Tevreden klanten

Lishan en Sjef wisten precies wat ze wilden. Een verblijf over de volle breedte van de tuin, met een deel om te zitten en genieten en een deel als berging. “Via een lokale leverancier viel onze keuze al snel op Hillhout”, vertelt Lishan. “Vooral vanwege het modulaire systeem, want daarmee konden we al onze wensen waarmaken. Een glazen wand aan de zijkant, een glazen schuifpui aan de voorzijde, speelse houten lamellen voor een mooie lichtinval én wat privacy. Ja, en vanwege de looks natuurlijk. Het oog wil ook wat.”

Een verblijf in de tuin voor het hele gezin

Ze vielen er meteen voor; de combinatie van het warme hout en de strakke, donkere kozijnen en wanden. “Het straalt een moderne luxe uit. En een gezellige warmte. De stijl sluit ook prachtig aan op de inrichting van onze woning”, vertelt Lishan. “Het verblijf is echt een aanvulling op ons huis. Een plek waar ik in alle rust een kop thee drink, waar mijn man een krantje leest en waar we eten met onze jongens of een wijntje drinken met vrienden.”

Het buitenverblijf staat achterin de ruime, zonnige tuin. Het gezin kijkt erop uit vanuit de woonkamer. “Ja, dat is een heel fijn uitzicht. De tuin is groot, dus het verblijf staat een aardig eindje van het huis. Dat heeft zo zijn voordelen met drie jonge zoons”, vertelt Lishan met een lach. “De jongens zien het echt als hun plek, om te chillen met vrienden. Er staat een voetbaltafel, een tv met spelcomputer. Ze brengen er heel wat tijd door!”

Of er voor Lishan en Sjef tijd overblijft om samen van het verblijf te genieten? “Jazeker, dankzij de glazen schuifwand is het ook in het najaar een heerlijke plek om te zitten, tot ver in de avond. Die rust is heerlijk, zo achterin de tuin.”

Echt een verlengstuk van onze woning én een fijne hangplek voor onze jongens.

Lishan en Sjef, klanten van Hillhout

Overkapping op maat - Tevreden klanten

Meer inspirerende verhalen van tevreden klanten