Op basis van onze eigen wensen een prachtige Hillhout oplossing op maat
We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat
“We zijn heel tevreden. Er is goed met ons meegedacht en heel zorgvuldig gewerkt.” - Fariwar, Lisette, Daan, Tijn en Fleur, Oosterbeek

“We konden onze eigen aanpassingen doorgeven en kregen zo een prachtige oplossing op maat.”

De heuvelachtige tuin van familie Fladijn bood geen enkele schaduw tijdens de warmer wordende zomers. Daar moest verandering in komen. Lisette en Fariwar keken voor inspiratie op het internet. “We hadden al redelijk voor ogen wat we zochten, via Pinterest vonden we mooie ideeën, maar je wil het toch ook in het echt bekijken.” Toen ze een showroom bezochten kwamen ze een Hillhout overkapping tegen die precies bij hun wensen aansloot. “De kwaliteit en de afwerking van het materiaal zag er goed uit, dat vonden we belangrijk.” Op maat meegedacht. “De stijl sprak ons meteen aan.” De desbetreffende overkapping kon verder aangepast worden naar eigen smaak. Zo had een lichte binnenkant de voorkeur, in plaats van de standaard donkere kleur. Die kwam uiteindelijk aan de buitenkant. Ook de gootkleur en de indeling pasten ze aan. “Het was ook fijn dat onze dealer ook kon voorzien in dakpannen, die zijn nu in lijn met de dakpannen van het huis. Dat geef een mooi geheel.” Echter was er nog wel een uitdaging: de schuine tuin. Eén kant van de overkapping zou lager komen te liggen dan het andere. “Je kan de tuin natuurlijk gelijk laten maken, maar het geeft juist extra dimensie aan het geheel om het hoogteverschil te behouden.”

Vandaar dat ze gingen voor een oplossing op maat: het dak van de overkapping is recht, maar de palen waarop het rust zijn door Hillhout aangepast zodat de ene kant langer is dan de andere kant. Hierdoor loopt de vloer af en ligt het loungegedeelte iets lager.

Lees meer over onze kapschuren
We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat - Kapschuur

Een plek voor het hele gezin

De rest van de zomer waren ze drukker met de tuin, het uitzoeken van de planten en de juiste meubels. De overkapping is ruimschoots in gebruik ondanks dat de inrichting ervan nog niet helemaal af is. “Uiteraard hebben we er al samen gegeten en er fijn gebruik van gemaakt. Voor de kinderen hebben we een hangmat opgehangen, daar zitten ze graag in.” Nu dat er ook een pad in de tuin ligt en de juiste meubels inmiddels gearriveerd zijn kunnen ze de plek helemaal afmaken. “We hebben nog het plan om er een barretje in te maken, zodat we ook gezellig een drankje kunnen doen bij de haard.” Het doel een passende beschutte plek te creëren waar het hele gezin buiten kan genieten is in ieder geval behaald.

Creëer je eigen kapschuur met onze configurator
We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat - Interieur

“We zijn heel tevreden. Er is goed met ons meegedacht en heel zorgvuldig gewerkt.”

We kregen op basis van onze eigen wensen een prachtige oplossing op maat - Familie Fladijn