Aluminium overkapping Allure. Strakke lijnen en een luxe uitstraling

Aluminium overkapping Allure

Spreekt moderne vormgeving jou aan? Dan is de aluminium overkapping Allure iets voor jou. De combinatie van aluminium met hout geeft een eigentijds gevoel aan de tuin. Dit buitenverblijf bestaat uit strakke lijnen, heeft een luxe uitstraling én functioneel design.

Jouw eigen aluminium overkapping

Het aluminium van deze overkapping is standaard gitzwart gecoat. Door te spelen met de wanden, de indeling, materiaalsoorten en kleuren, maak je van de Allure jouw eigen unieke buitenverblijf. Combineer het verblijf met rustieke houten wandelementen. Kleed de overkapping aan met meubels in neutrale tinten zoals taupe, zandtonen, koffiekleuren of olijfgroen en creëer een harmonieuze sfeer.

 

Gebruik de configurator en stel jouw eigen aluminium overkapping samen. Óf bezoek een dealer bij jou in de buurt.

Ontwerp je eigen aluminium overkapping
Aluminium overkapping

De voordelen van aluminium

Buitenverblijf Allure kenmerkt zich door zijn lichtgewicht en zijn zeer sterke materiaal. Het grootste voordeel is het onderhoudsvrije aluminium frame. Je gaat er makkelijk met een doekje overheen. Ook roest het materiaal niet. Dat betekent dat je nog lang zorgeloos van jouw overkapping kan genieten.

De overkapping is tot in de puntjes uitgedacht. Zo is de hemelwaterafvoer netjes weggewerkt in de staanders en ben je helemaal vrij in de indeling van de wanden.

Rustieke uitstraling dankzij hout

De moderne overkapping Allure is pas compleet met houten wanden en plafond. Hout met aluminium is op zichzelf een mooie combinatie. En door te spelen met kleuren en materiaalsoorten maak je een geheel uniek verblijf en creëer je een eigentijdse en rustieke uitstraling. De houten delen zijn verkrijgbaar in vier kleuren Douglas-hout en zes kleuren Vurenhout.

De wanden en plafond zorgen niet alleen voor de unieke Allure uitstraling, maar juist ook voor stabiliteit van de constructie. Wij adviseren daarom altijd één wand aan de voor- of achterzijde en één wand aan de zijkant te plaatsen. Dit maakt de Allure ook ideaal als een vrijstaande overkapping.

Accessoires voor je buitenverblijf

De Allure overkapping maak je echt compleet met de beschikbare accessoires. Ook tijdens de minder warme dagen genieten van het buitenleven? Ga dan voor een industriële glaspui of een glazen schuifwand. En voor tijdens de donkere uren hebben we diverse soorten verlichting in ons assortiment.

Vind een Hillhout dealer bij jou in de buurt
Detail wanden aluminium overkapping

De Allure aluminium overkapping kenmerkt zich door

  • Aluminium framewerk in de kleur gitzwart (RAL9005).
  • Aluminium staanders 12×12 cm.
  • Aluminium ringbalken 12×16,5 cm.
  • Dakbeschot: Douglas of vurenhout.
  • Gordingen: Douglas of vurenhout.
  • Inclusief EPDM-rubberfolie dakbedekking en lijm voor bevestiging.
  • Geïntegreerde aluminium dakgoot en afvoer bij uw moderne overkapping.