Aluminium overkapping Allure: de spannende combinatie in je tuin

Aluminium overkapping Allure

Als je liefhebber bent van moderne vormgeving zonder poespas dan is de aluminium overkapping Allure iets voor jou. De combinatie van aluminium met hout geeft een eigentijds gevoel aan de tuin. Modern, maar toch rustiek door de uitstraling en structuur van het hout.

Jouw eigen aluminium overkapping

Het aluminium is standaard gitzwart gecoat. Door te spelen met de wanden, de indeling, materiaalsoorten en kleuren, maak je van de Allure jouw eigen unieke buitenverblijf. Onze configurator kan je hierbij uitstekend helpen. Of bezoek een dealer bij jou in de buurt.

Ontwerp hier je eigen aluminium overkapping
Jouw eigen Allure overkapping

De voordelen van aluminium

Deze constructie heeft een aantal voordelen. Het maakt het moderne verblijf onderhoudsvrij en is hiermee een perfecte basis om mee te starten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de waterafvoer te verbergen, deze zit namelijk geïntegreerd in de staanders. Zo combineren we het mooie met het functionele.

Rustieke uitstraling dankzij hout

De moderne overkapping Allure is pas compleet met houten wanden en plafond. Hout met aluminium is op zichzelf een spannende combinatie. Door te spelen met kleuren en materiaalsoorten maak je een geheel uniek verblijf en krijgt het een eigentijdse en rustieke uitstraling.
De houten delen zijn verkrijgbaar in vier kleuren Douglas-hout en zes kleuren vurenhout.

De wanden en plafond zorgen niet alleen voor de unieke Allure uitstraling, maar juist ook voor stabiliteit van de constructie. Wij adviseren daarom altijd één wand aan de voor- of achterzijde en één wand aan de zijkant te plaatsen. Dit maakt de Allure ook ideaal als een vrijstaande overkapping.

Vind een Hillhout dealer bij jou in de buurt die je kan adviseren en helpen bij het samenstellen van jouw moderne overkapping
Rustieke uitstraling dankzij hout - Allure

Accessoires voor je buitenverblijf

De Allure overkapping maak je echt compleet met de beschikbare accessoires. Ook tijdens de minder warme dagen genieten van het buitenleven? Ga dan voor een industriële glaspui of een glazen schuifwand. En voor tijdens de donkere uren hebben we diverse soorten verlichting in ons assortiment.

Download hier onze catalogus voor buitenverblijven
Accessoires voor je aluminium tuinoverkapping - Allure

De Allure aluminium overkapping kenmerkt zich door

  • Aluminium framewerk in de kleur gitzwart (RAL9005).
  • Aluminium staanders 12×12 cm.
  • Aluminium ringbalken 12×16,5 cm.
  • Dakbeschot: Douglas of vurenhout.
  • Gordingen: Douglas of vurenhout.
  • Inclusief EPDM-rubberfolie dakbedekking en lijm voor bevestiging.
  • Geïntegreerde aluminium dakgoot en afvoer bij uw moderne overkapping.

365 dagen genieten in je tuin met Hillhout

Heb je eenmaal je ideale aluminium overkapping klaar, dan kun je met Hillhout ook de rest van de tuin afwerken. Plaats een schutting van Hillhout en match deze door hetzelfde hout te gebruiken welke je ook uitgekozen hebt voor je moderne overkapping. Richt je tuin en je overkapping verder in met ons tuinmeubilair en bloembakken. En laat tenslotte ook de kok in je los en bekijk onze mogelijkheden voor houten buitenkeukens.

Kortom, met Hillhout kun je 365 dagen per jaar genieten van jouw tuin!