Een luxe buitenverblijf in je eigen (stads)tuin - Hillhout
Buitenverblijf Premium
“Een heerlijke plek om te zitten, tot ver in de avond” Lishan & Sjef en hun drie zoons – Eindhoven

Een luxe buitenverblijf in je eigen (stads)tuin

Een buitenhuis in de stad

Zo voelt het echt wel voor Lishan en Sjef. Hun Hillhout is een topkeuze, aldus de twee trotse eigenaren van het zelf samengestelde buitenverblijf. “Echt een verlengstuk van onze woning én een fijne hangplek voor onze jongens.”

Lishan en Sjef wisten precies wat ze wilden. Een verblijf over de volle breedte van de tuin, met een deel om te zitten en genieten en een deel als berging. “Via een lokale leverancier viel onze keuze al snel op Hillhout”, vertelt Lishan. “Vooral vanwege het modulaire systeem, want daarmee konden we al onze wensen waarmaken. Een glazen wand aan de zijkant, een glazen schuifpui aan de voorzijde, speelse houten lamellen voor een mooie lichtinval én wat privacy. Ja, en vanwege de looks natuurlijk. Het oog wil ook wat.”

Een verblijf in de tuin voor het hele gezin

Ze vielen er meteen voor; de combinatie van het warme hout en de strakke, donkere kozijnen en wanden. “Het straalt een moderne luxe uit. En een gezellige warmte. De stijl sluit ook prachtig aan op de inrichting van onze woning”, vertelt Lishan. “Het verblijf is echt een aanvulling op ons huis. Een plek waar ik in alle rust een kop thee drink, waar mijn man een krantje leest en waar we eten met onze jongens of een wijntje drinken met vrienden.”

Luxe buitenverblijf in je eigen (stads)tuin

“De jongens zien het echt als hun plek, om te chillen en gamen met vrienden”

Het buitenverblijf staat achterin de ruime, zonnige tuin. Het gezin kijkt erop uit vanuit de woonkamer. “Ja, dat is een heel fijn uitzicht. De tuin is groot, dus het verblijf staat een aardig eindje van het huis. Dat heeft zo zijn voordelen met drie jonge zoons”, vertelt Lishan met een lach. “De jongens zien het echt als hun plek, om te chillen met vrienden. Er staat een voetbaltafel, een tv met spelcomputer. Ze brengen er heel wat tijd door!”

Of er voor Lishan en Sjef tijd overblijft om samen van het verblijf te genieten? “Jazeker, dankzij de glazen schuifwand is het ook in het najaar een heerlijke plek om te zitten, tot ver in de avond. Die rust is heerlijk, zo achterin de tuin.”
Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en alle samenstellingen, bekijk ze in de configurator of neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.

Buitenverblijf accessoires

Meer inspiratie

Laat je nog meer inspireren door andere mooie verhalen van onze klanten. Klik op een verhaal hieronder om nog meer beleving te proeven en je te laten proeven van de ervaringen van anderen.