Lekker binnen én buiten met een overkapping aan huis - Hillhout
Overkapping aan huis

Lekker binnen én buiten met een overkapping aan huis

Stap vanuit je huis direct in de gezellige buitensfeer van een overkapping aan huis! Met een buitenverblijf aan huis wordt buiten echt binnen en kun je langer genieten van je tuin. Door industriële glaspuien toe te voegen of een glazen schuifwand creëer je een beschut plekje, maar behoud je de vrije blik op de tuin.

Een verlengde van je woonkamer

Je kunt ervoor kiezen om de buitenruimte van de overkapping hetzelfde soort interieur te geven om de overgang nog subtieler te maken. Op zoek naar iets nieuws? Kies dan voor een heel andere stijl zodat je echt een aparte buitenruimte creëert waar je van je tuin kunt genieten. Met een overdekt terras aan huis geniet je langer van je tuin en kun je ook tijdens de frissere avonden heerlijk buiten zitten. Door wanden te plaatsen of zelfs de overkapping helemaal dicht te maken met bijvoorbeeld glazen schuifwanden, kun je het hele jaar door genieten van je buitenverblijf.

Overkapping aan huis

Natuurlijke uitstraling met hout

Een buitenverblijf van hout geeft een echt buitengevoel. Het hout geeft een natuurlijke, rustige uitstraling in je tuin. Met de uitstraling van een moderne overkapping die naadloos aansluit op de robuuste materialen van een blokhut creëer je een prachtige stijl in je tuin.

Onze houten verblijven zijn verkrijgbaar in vuren – en Douglas hout. Wij werken alleen met het beste, meest duurzame hout. Vurenhout is makkelijker te bewerken met kleur, dus hier kun je ook kiezen om je overkapping een wat strakkere uitstraling te geven met een witte of zwarte kleur.

Douglas hout valt onder één van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Douglas hout heeft bovendien als eigenschap dat het onbehandeld gebruikt kan worden. Dit komt door het kernhout van Douglas hout. Het kernhout zit vol met hars, wat zich na verloop van tijd verhard. Deze houtsoort is daardoor perfect voor een tuinhuis, omdat het houtrot tegengaat.

Creëer nu je eigen overkapping aan huis met onze configurator en ontdek meteen hoe jouw droomontwerp staat in je tuin!
Overkapping aan huis Premium

Voordelen van een overkapping aan huis

  • Extra leefruimte: je breidt je huis uit met extra ruimte, je kunt er een heerlijke lounge plek van maken of je maakt een eetgedeelte, om tijdens warmere dagen buiten te eten. Hoe je het ook inricht, je hebt meer ruimte zodra je de begane grond uitbreidt met een overkapping aan huis.
  • Zonwering: tijdens de warme zomerdagen kun je de schaduw opzoeken en genieten van de koelte, zonder dat je meteen naar binnen hoeft.
  • Bescherming: een overdekte ruimte biedt natuurlijk ook bescherming tegen regen en wind, zowel als je zelf buiten zit maar ook je tuinmeubels blijven droog.
  • Maatwerk: of je nou een groot of klein huis hebt, een ouder huis of nieuwbouw, wij maken je buitenverblijf helemaal op maat. Zo sluit het verblijf naadloos aan op de afmetingen van je woning. Nieuwbouwhuizen zijn vaak hoger dan onze standaard maatvoering. Daarom bieden we onze tuinverblijven aan huis ook
    verhoogd aan.
Buitenverblijf aan huis Premium

Bekijk onze collectie overkappingen aan huis

Zet de puntjes op de i met accessoires van Hillhout

Een buitenverblijf aan huis is het verlengde van jouw interieur. Dankzij onze accessoires kun je ervoor zorgen dat er een subtiele, of juist een opvallende, overgang is van binnen naar buiten. Je kunt bijvoorbeeld een industriële glaspui of een shutterscherm toevoegen. Door deze elementen maak je jouw overkapping uniek.

Maak een overkapping geheel naar jouw wens dankzij onze accessoires. Wij hebben een groot assortiment aan diverse accessoires. Het is mogelijk om te kiezen uit:

De keuze aan uitrusting is divers. Daarom bieden wij je wat hulp aan bij het ontwerpen van jouw overkapping aan huis. Ga aan de slag met onze online configurator en raak geïnspireerd door onze online catalogus.

Geniet het hele jaar door van jouw tuin

Bij Hillhout ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte overkappingen. Wij staan al meer dan 50 jaar bekend om hoogwaardige kwaliteit en design. We creëren al jarenlang nieuwe trends en inspireren mensen om hun droomtuin waar te maken. Onze dealers helpen jou graag het gehele jaar door met het kiezen van jouw ideale buitenverblijf. Er is altijd een Hillhout dealer bij jou in de buurt.

Vind een dealer bij jou in de buurt