Overkapping aan huis

Lekker binnen én buiten met een overkapping aan huis

Stap vanuit je huis direct in de gezellige buitensfeer van een overkapping aan huis! Met een buitenverblijf aan huis vast vervaagt de grens tussen binnen en buiten steeds meer. Je kunt ervoor kiezen om de buitenruimte onder de overkapping hetzelfde soort interieur te geven om deze overgang nog subtieler te maken, of je kiest juist voor een heel andere look zodat je echt een aparte buitenruimte creëert waar je van je tuin kunt genieten. Met een overkapping aan huis geniet je langer van je tuin en kun je ook tijdens de frissere avonden heerlijk buiten zitten. Door wanden te plaatsen of zelfs de overkapping helemaal dicht te maken met bijvoorbeeld glazen schuifwanden, kun je het hele jaar door genieten van je overkapping.

Overkapping aan huis

Natuurlijke uitstraling met hout

Een houten overkapping aan huis geeft een echt buitengevoel. Het hout geeft een natuurlijke, rustige uitstraling in je tuin. Met de uitstraling van een moderne overkapping die naadloos aansluit op de robuuste materialen van een blokhut creëer je een prachtige stijl in je tuin.

Onze houten overkappingen zijn verkrijgbaar in vuren – en Douglas hout. Wij werken alleen met het beste, meest duurzame hout voor onze overkappingen. Vurenhout is makkelijker te bewerken met kleur, dus hier kun je ook kiezen om je overkapping een wat strakkere uitstraling te geven met een witte of zwarte kleur.

Douglas hout valt onder één van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Douglas hout bied je niet alleen een duurzame overkapping aan huis, maar heeft ook als eigenschap dat het onbehandeld gebruikt kan worden. Dit komt door het kernhout van Douglas hout. Het kernhout zit vol met hars, wat zich na verloop van tijd verhard. Deze houtsoort is daardoor perfect voor een tuinhuis, omdat het houtrot tegengaat.

Creëer nu je eigen overkapping aan huis met onze configurator en ontdek meteen hoe jouw droomontwerp staat in je tuin!
Overkapping aan huis Premium