Overkapping aan huis? Creëer je eigen ontwerp in de configurator

Geniet meer van je tuin met een overkapping aan huis

Met een overkapping aan huis geniet je optimaal van je tuin! Voeg een glazen schuifwand toe aan je overkapping aan huis en creëer een beschut plekje met zicht op je tuin.

 

Verleng je woonkamer

Trek jij het interieur in huis door naar je overkapping? Of wil je juist iets nieuws? Kies dan voor een totaal andere stijl waardoor je écht een aparte ruimte creëert. Met een overkapping geniet je langer van je tuin en kun je ook tijdens de frisse avonden lekker buiten zitten.

Door wanden te plaatsen of de overkapping aan huis helemaal dicht te maken met bijvoorbeeld glazen schuifwanden, kun je zelfs het hele jaar door genieten van je tuin.

Overkapping aan huis

Natuurlijke uitstraling met hout

Een overkapping aan huis gemaakt van hout geeft een echt buitengevoel. Het hout zorgt voor een natuurlijke, rustige uitstraling in je tuin.

Onze houten verblijven zijn verkrijgbaar in Vuren hout en Douglas hout. Bij Hillhout werken we alleen met het beste, meest duurzame hout.

Vuren hout heeft een sterke en gelijkmatige structuur. Daarnaast is dit houtsoort makkelijker te bewerken met kleur. Je kan er dus voor kiezen om je overkapping gemaakt van Vuren hout een strakkere uitstraling te geven met een witte of zwarte kleur.

Douglas hout valt onder één van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Douglas hout heeft bovendien als eigenschap dat het onbehandeld gebruikt kan worden. Dit komt door het kernhout van Douglas hout. Het kernhout zit vol met hars, wat zich na verloop van tijd verhard. Deze houtsoort is daardoor perfect voor een tuinhuis.

Creëer nu je eigen overkapping aan huis
interieur overkapping aan huis

De voordelen van een overkapping aan huis

  • Extra leefruimte: met een overkapping aan huis creëer je een extra leefruimte aan huis. Maak er een heerlijke lounge plek van of een eetgedeelte. Hoe je het ook inricht, je hebt meer ruimte zodra je de begane grond uitbreidt met een overkapping aan huis.
  • Zonwering: tijdens de warme zomerdagen geniet je van een fijne schaduwplek en kun je genieten van verkoeling zonder naar binnen te hoeven gaan.
  • Bescherming: een overdekte ruimte biedt natuurlijk ook bescherming tegen regen en wind. Dat is fijn voor als je buiten zit. En je tuinmeubels blijven droog.
  • Maatwerk: of je nou een groot of klein huis hebt, een oud huis of nieuwbouwwoning. Wij maken je buitenverblijf helemaal op maat. Zo sluit het verblijf naadloos aan op de afmetingen van je woning. Nieuwbouwhuizen zijn vaak hoger dan onze standaard maatvoering. Daarom bieden we onze overkapping ook verhoogd aan.
Overkapping aan huis zwart wit uitvoering

Bekijk onze collectie overkappingen aan huis

Zet de puntjes op de i met accessoires van Hillhout

Een overkapping aan huis is het verlengde van jouw interieur. Met behulp van accessoires kun je ervoor zorgen dat er een subtiele of juist opvallende overgang is van binnen naar buiten. Voeg bijvoorbeeld een industriële glaspui of een shutterscherm toe. Met deze elementen pas je jouw overkapping aan naar jouw wensen.

Wij hebben een groot assortiment aan accessoires. Je kan onder andere kiezen uit:

De keuze aan uitrusting is divers. Daarom bieden wij hulp aan bij het ontwerpen van jouw overkapping aan huis. Ga aan de slag met onze online configurator, bezoek een dealer bij jou in de buurt of bekijk onze online catalogus.

Zwarte shutter in buitenverblijf

Geniet het hele jaar door van jouw tuin

Bij Hillhout ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte overkappingen. Al meer dan 50 jaar produceren we hoogwaardige producten. Onze dealers helpen jou graag bij het kiezen van jouw ideale buitenverblijf. Vind een dealer bij jou in de buurt.