Overkapping aan huis Premium - Hillhout

Overkapping aan huis Premium

Samen borrelen of een hapje eten met je gezin. Een goed gesprek met je beste vriend(in). Dat doe je het liefst in een relaxte omgeving. Met de overkapping aan huis Premium creëer je in één klap de perfecte setting in je tuin. Waar je kan genieten van dit soort fijne momenten. Of je nu een kleine stadstuin of grote landelijke tuin hebt; de overkapping is de basis, de exacte samenstelling is aan jou. Gebruik de configurator en ontwerp je eigen overkapping aan huis.

Voeg een industriële glazen pui toe en geniet vier seizoenen lang van je tuin. Ook als het wat frisser is of het weer niet meezit; de pui biedt bescherming tegen wind en regen. Daarnaast creëer je een prachtige transparante overgang van je buitenverblijf naar je tuin of terras.

Heb je een specifieke vraag? Onze dealers beantwoorden deze graag en helpen jou bij het samenstellen van jouw droom overkapping.

Overkapping aan huis Premium

Kenmerken van de overkapping aan huis Premium

De overkapping aan huis premium is verkrijgbaar in 3 dieptematen. Namelijk 307, 357 en 399 cm. Daarnaast is maatwerk natuurlijk ook mogelijk. Ga naar een Hillhout dealer en ontdek de mogelijkheden. De overkapping kan geleverd worden in Noord-Europees vuren of in Douglas hout. En is verkrijgbaar als hoekmodel of recht model.

Opties & weetjes

Onze vuren overkappingen zijn beschikbaar in de kleuren wit, lichtgrijs en antraciet. De Douglas overkappingen zijn natuurlijk erg mooi van nature en worden vaak kleurloos geïmpregneerd. Ramen en deuren kunnen worden uitgevoerd in dezelfde kleur als de basis van het modulaire buitenverblijf.

Verfraai de overkapping aan huis Premium met extra wanden. Met een glazen schuifdeur of een industriële glaspui maak je er een mooie aanbouwoverkapping of serre van. De wanden kunnen in dezelfde of in een afwijkende kleur worden gespoten.

En… natuurlijk kunnen we ook maatwerk verzorgen. Wil je een maatwerk overkapping? Onze dealers kunnen je perfect adviseren. Gebruik onze dealer locator om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Probeer de configurator

Wil je voordat je naar de dealer gaat alvast de opties bekijken van de overkapping aan huis Premium? Gebruik de configurator en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Je hebt allerlei opties om de overkapping helemaal naar wens te maken.

Configurator Premium overkapping aan huis