Overkapping Allure

Overkappingen

Ben je op zoek naar een mooie overkapping?

Wanneer je op zoek bent naar een overkapping, ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben een complete selectie van stijlvolle overkappingen. Zowel een overkapping aan huis of een vrijstaande overkapping van aluminium met hout. Natuurlijk kunnen wij deze buitenverblijven compleet naar jouw wens maken. Van fundering tot en met industriële glaspuien, een glazen schuifwand en mooie verlichting.

Creëer je eigen heerlijke plek in je tuin waar je altijd lekker kunt genieten van het buitenleven. Beleef het echte buitenlevengevoel met onze prachtige overkappingen.

Bij Hillhout hebben we verschillende soorten buitenverblijven in het assortiment. Namelijk de overkapping direct aan huis of een eigentijdse overkapping van aluminium met hout die vrijstaand is. Deze twee type overkappingen zijn leverbaar in allerlei gewenste designs en wanneer je in onze configurator de stappen doorloopt, heb je binnen enkele minuten een overkapping exact naar jullie wens. Uiteraard kunnen onze dealers jullie ook perfect adviseren in dit traject en het realiseren van jullie eigen design overkapping.

Bekijk hieronder onze collectie

Overkappingen van hoge kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin. Wil je jouw of jullie droomtuin inrichten met een hoogwaardig kwalitatieve overkapping? Dan ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben dealers door heel Nederland die je kunnen adviseren en die jouw overkapping in zijn geheel kunnen plaatsen. Hier vind je een dealer bij jou in de buurt.

Hillhout staat al méér dan 50 jaar bekend om haar mooie en unieke designs. En dat is niet het enige. Met een Hillhout overkapping of Hillhout producten ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Al onze overkappingen worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Daarnaast voldoen ze aan alle geldende milieu eisen. Lees meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout -Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen- dat wij gebruiken?

Overkapping aan huis maakt gelukkig

Zo’n vijf jaar wonen Mathijs en Berit samen met hun drie kinderen in hun houten huis. De woning is echt een blikvanger in de wijk met de donkere, robuuste rabatdelen op de gevel en de witte kozijnen. Daar hoort natuurlijk een overkapping bij die het huis eer aan doet. Al enkele jaren was het gezin op zoek naar een overkapping waar ze het hele jaar van konden genieten. “Bij Hillhout vonden we de houten overkapping waar we naar op zoek waren.”

“Het zelf plaatsen van de houten overkapping was -ondanks mijn twee linkerhanden- goed te doen. Binnen enkele dagen hadden we de overkapping staan en nu genieten we er lekker samen van” aldus Mathijs.

Koffie, chocolademelk en lange avonden

Genieten van de ‘seizoensverlenger’, zoals Mathijs de overkapping noemt, dat doet het gezin zeker. “Ook in het najaar en zelfs in de winter is het een fijne plek, zo in de hoek van ons huis. Samen een kop koffie drinken, warme chocolademelk en marsmallows voor de kids. En als straks de buitenhaard is aangelegd, zullen we hier nog vaker onder de overkapping zitten.

We overwegen nu ook een houten buitenkeuken van Hillhout. Die zou hier best goed passen!”