Overkapping aan huis Premium

Overkappingen

Ben je op zoek naar een mooie overkapping?

Wanneer je op zoek bent naar een overkapping, ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben een complete selectie van stijlvolle overkappingen. Zowel een overkapping aan huis of een vrijstaande overkapping van aluminium met hout. Natuurlijk kunnen wij deze buitenverblijven compleet naar jouw wens maken. Van fundering tot en met industriële glaspuien, een glazen schuifwand en mooie verlichting.

Creëer je eigen heerlijke plek in je tuin waar je altijd lekker kunt genieten van het buitenleven. Beleef het echte buitenlevengevoel met onze prachtige overkappingen.

Bij Hillhout hebben we verschillende soorten buitenverblijven in het assortiment. Namelijk de overkapping direct aan huis of een eigentijdse overkapping van aluminium met hout die vrijstaand is. Deze twee type overkappingen zijn leverbaar in allerlei gewenste designs en wanneer je in onze configurator de stappen doorloopt, heb je binnen enkele minuten een overkapping exact naar jullie wens. Uiteraard kunnen onze dealers jullie ook perfect adviseren in dit traject en het realiseren van jullie eigen design overkapping.

Bekijk hieronder onze collectie

Overkappingen van hoge kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin. Wil je jouw of jullie droomtuin inrichten met een hoogwaardig kwalitatieve overkapping? Dan ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben dealers door heel Nederland die je kunnen adviseren en die jouw overkapping in zijn geheel kunnen plaatsen. Hier vind je een dealer bij jou in de buurt.

  • Hillhout staat al méér dan 50 jaar bekend om haar mooie en unieke designs.
  • Met Hillhout ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit overkappingen.
  • Al onze buitenverblijven worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld!
  • Daarnaast voldoen ze aan alle geldende milieu eisen.

Lees meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout -Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen- dat wij gebruiken.

Overkapping aan huis maakt gelukkig

Zo’n vijf jaar wonen Mathijs en Berit samen met hun drie kinderen in hun houten huis. De woning is echt een blikvanger in de wijk met de donkere, robuuste rabatdelen op de gevel en de witte kozijnen. Daar hoort natuurlijk een overkapping bij die het huis eer aan doet. Al enkele jaren was het gezin op zoek naar een overkapping waar ze het hele jaar van konden genieten. “Bij Hillhout vonden we de houten overkapping waar we naar op zoek waren.”

“Het zelf plaatsen van de houten overkapping was -ondanks mijn twee linkerhanden- goed te doen. Binnen enkele dagen hadden we de overkapping staan en nu genieten we er lekker samen van” aldus Mathijs.

Koffie, chocolademelk en lange avonden

Genieten van de ‘seizoensverlenger’, zoals Mathijs de overkapping noemt, dat doet het gezin zeker. “Ook in het najaar en zelfs in de winter is het een fijne plek, zo in de hoek van ons huis. Samen een kop koffie drinken, warme chocolademelk en marsmallows voor de kids. En als straks de buitenhaard is aangelegd, zullen we hier nog vaker onder de overkapping zitten.

We overwegen nu ook een houten buitenkeuken van Hillhout. Die zou hier best goed passen!”

Voor iedere smaak is er een passende overkapping

Hou je meer van modern? Dan past de overkapping Allure heel goed bij jou. Door het gebruik van een aluminium basis en de standaard gitzwarte kleur past dit model in elke moderne tuin.

De voordelen van overkapping Allure zijn:

  • Onderhoudsvrij
  • Strakkere afwerking

Volg je minder de trends en kies je toch voor een iets meer tijdloze uitstraling, dan is een overkapping van hout nog altijd de beste oplossing. Onze Premium overkappingen worden volledig uit hout vervaardigd. Hierbij heb je de keuze uit vurenhout of Douglas hout.

Rustieke uitstraling dankzij hout - Allure

Laat je persoonlijke smaak nog meer spreken

De Hillhout overkappingen kun je makkelijker nog verder personaliseren. Kies makkelijk voor een fraaie kleuren uit ons uitgebreide kleurenpalet. Of kies voor een ander type raam of deur.

Wil je jouw overkapping helemaal dicht kunnen maken, breidt hem dan uit met een glazen schuifwand of een industriële pui. Je zit beschut voor wind en behoudt het zicht op je tuin of je spelende kinderen. En schijnt de zon heerlijk, dan zet je eenvoudig alles open.

Download onze catalogus voor een volledig overzicht van onze accessoires.