Genieten van een sfeervolle tuin met mooie tuinschermen - Hillhout
Schuttingen en hekken

Genieten van een sfeervolle tuin met mooie tuinschermen

Met een schutting of tuinscherm van Hillhout zorg je voor een fraaie omheining van jouw tuin. Door de stijlvolle vormgeving van deze houten schuttingen creëer je een unieke afscheiding. Hier heb je oneindig lang plezier van en privacy gegarandeerd! Ben je op zoek naar meer variatie? Bekijk dan onze trellisschermen of shutters eens. Deze zijn uitstekend te combineren met de houten tuinschermen. Een trellisscherm geeft houvast aan bloemen en klimplanten. Door hun open structuur creëer je een luchtig en open geheel. De trellisschermen zijn er in verschillende maatvoeringen. Door de verscheidene schermen met elkaar te combineren krijg je een verassend effect in jouw tuin. Laat je hier inspireren en bekijk onze trellisschermen hier.

Tuinschermen voor meer privacy of juist een open karakter?

Kies je voor volledige privacy of toch voor een meer open karakter? Met de tuinschermen van Hillhout kan het allebei. Of je nu gaat voor nét even wat anders en een speelser geheel of juist voor een rustige en verfijnde basis. Ervaar hier onze passie in tuinproducten en bekijk onze Linia-, Basic-, Flux- en Elan-tuinschermen hier.

Enerzijds geven onze schuttingen en hekken mogelijkheden om jouw tuin op een stijlvolle en unieke manier af te scheiden. Anderzijds kun je met een tuinscherm optisch ook meer ruimte creëren. Zo kun je op jouw manier genieten van mooie momenten in je eigen stijlvolle tuin. Onze houten tuinschermen zijn prima bestand tegen alle Nederlandse weersinvloeden. Wij werken bij Hillhout namelijk met het beste hout. Doordat de vuren tuinschermen standaard geïmpregneerd zijn hebben ze een extra lange levensduur.

Schutting Elan Excellent / Tuinschermen Elan Excellent

Ga je voor wat meer variatie?

Voeg jij graag een speels element toe aan jouw tuin? Door de beweegbare lamellen van een shutterscherm kun je spelen met de lichtinval. Er zijn shutterschermen beschikbaar in groen geïmpregneerd vurenhout, maar ook in Douglas-hout (onbehandeld). Bekijk de mogelijkheden en shutters hier.

Ben je op zoek naar mooie houten tuinschermen?

Wil je mooie tuinschermen voor in jouw tuin of erf? Met een houten tuinscherm van Hillhout wordt het echt genieten. In ons assortiment hebben we onder meer Douglas schermen, hardhouten schuttingen, moderne tuinschermen in vurenhout en Excellente tuinschermen zoals de Flux Excellent, de Elan schermenlijn of een schutting voorzien van lamellen of shutters. Daarnaast hebben we ook recht toe recht aan plankenschermen.

Samen Creëren we de tuin van jou dromen!

Schutting Basic Excellent

Jouw tuinscherm van de hoogste kwaliteit

Wij laten jou graag genieten van mooie momenten in je tuin en dat zo lang mogelijk. Wil je jouw droomtuin opwaarderen met een houten tuinscherm van Hillhout? Dan kun je erop vertrouwen dat deze van de hoogste kwaliteit is en een lange levensduur heeft.

Hillhout staat bekend om haar mooie en unieke designs van tuinschermen, hekken, tuinhuisjes en buitenverblijven. Al onze producten voldoen aan alle geldende milieueisen en worden in Nederland geproduceerd van het beste hout ter wereld! Lees hier meer over het hoogwaardige en kwalitatieve hout -Douglas, hardhout, Scandinavisch Vuren en Europees grenen.

Schutting Flux Excellent

Meer informatie? Dat kan. Onze dealers zijn altijd dichtbij.

Heb je vragen over onze tuinschermen, neemt dan gerust contact op met een van onze dealers. Je kunt er alle producten bekijken en ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je eigen tuin helemaal naar wens te maken. Onze dealers adviseren je graag en zijn altijd dichtbij. Via de dealerlocator vind je een dealer bij jou in de buurt.
Natuurlijk kunt je ons ook altijd vragen stellen via het contactformulier.

Hillhout maakt jouw tuin uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs met betrekking tot alles wat ook maar met de tuin te maken heeft. Denk hierbij aan: Buitenverblijven | Overkappingen | Schuttingen en Hekken | Tuinmeubilair | Houten bloembakken.

We creëren nieuwe trends en doen er alles aan om onze producten smaakvoller en slimmer te maken. Zo kun jij optimaal genieten van mooie momenten in je eigen tuin. Elke dag opnieuw! Ook met jouw tuinafscheiding investeer je in kwaliteit en zie je onze passie voor unieke vormgeving terug. Dit zit vaak in de kleine dingen, maar juist daar worden wij enthousiast van.

Schutting Linia Premium