Over Hillhout - trendsettend in tuinen en tuinartikelen
Samenwerking Trees for All
Lees meer
Margreet Stuurwold - Product designer Hillhout
Gemaakt om trots op te zijn!
Lees meer
Herold Dat - Productiemedewerker Hillhout
Dagelijks bezig zijn met slimme oplossingen!
Lees meer

Over Hillhout

Jouw tuin is een plek waar herinneringen ontstaan. Waar verhalen geschreven en gedeeld worden. Een plek van mooie momenten. Weet je nog? Die ene keer… Nog met de sleutels in de hand, vol trots kijkend naar jullie eerste eigen huis? Die avond, dat je juichend en schreeuwend met al je vrienden die fantastische finale gekeken hebt? Waarop je hoorde dat je je eerste kleindochter zou krijgen? Grote momenten.

Maar ook dat kopje koffie op zondagochtend, terwijl de rest nog ligt te slapen. Of die zomermiddag: een volgedekte tafel, kleintjes die dolenthousiast rondrennen en je dan de tijd even stilzet om te genieten van wat er zich voor je ogen afspeelt. Het zijn de speciale momenten die je bijblijven. Momenten waar, als je eraan terug denkt, je weer dat geluk voelt. Of waar je vol enthousiasme naar uitkijkt.

Wij willen jou van deze momenten laten genieten. Jouw droomtuin bereikbaar maken. Dus we luisteren, we sparren, we ontdekken en we maken. We creëren de nieuwste trends en doen er alles aan om onze producten nét wat smaakvoller en slimmer te maken. Elke dag opnieuw, al meer dan vijftig jaar. Het verschil zit hem vaak in de kleine dingen, maar juist daar worden wij zo enthousiast van.

 

Hillhout producten
365 dagen genieten van je tuin

Wat in 1970 is gestart als eenmanszaak met het importeren en verkopen van houten tuinhekken op een terrein van ca. 200 m² is inmiddels uitgegroeid tot een productie- en handelsonderneming in houten tuinartikelen, internationaal bekend om de hoge kwaliteit en vergaande service. De producten worden op de markt gebracht onder de merknaam Hillhout. Hillhout is trendsettend in tuinen in Nederland en in vele andere landen in Europa. Hillhout werkt samen met een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland.

Geniet elk seizoen van je tuin

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij je in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven.

Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met sierlijke bloembakken en romantische tuinverblijven, waarmee je ook een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen kunt creëren. Wat, hoe en waar je ook wilt. Eventueel begrenst met een originele schutting die je nergens anders zult tegenkomen.

Bovendien investeer je met Hillhout in kwaliteit. In kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu. Waarden waar we als Hillhout al jarenlang op inzetten. Met het nodige succes, want wat in 1970 begon als een eenmanszaak in houten tuinhekken is uitgegroeid tot een internationaal en trendsettend merk. Daar zijn we natuurlijk trots op.

Maatwerk kapschuur