Douglas overkapping: robuust en sfeervol - Hillhout
Douglas overkapping

Douglas overkapping: robuust en sfeervol

Met onze ruime selectie overkappingen van Douglashout is er voor elke tuin een geschikt model te vinden. Heb je speciale wensen of kun je het tussen onze overkappingen net niet vinden? Laat je persoonlijke stijl nog meer spreken en creëer je eigen Douglas overkapping op maat met onze configurator. Doorloop de stappen en binnen enkele minuten heb je een overkapping exact naar jouw wens. Het leuke is; je kunt direct online zien hoe je buitenverblijf er in jouw tuin uitziet!

Start met het ontwerpen van de overkapping van jouw dromen
Douglas overkapping oprit

Douglashout

Als je kiest voor een overkapping van Douglashout ga je voor uitmuntende kwaliteit. Douglashout is namelijk zeer duurzaam, heeft een warme uitstraling en gaat jarenlang mee. Wist je dat het zelfs één van de hardste naaldhoutsoorten uit Europa is? Een Douglas overkapping is daarom een erg goede en verantwoorde keuze. Het hout kan onbehandeld worden toegepast, maar je kunt het ook eventueel ook laten impregneren en zo het hout nóg duurzamer maken.

Onze overkappingen van Douglashout

De mogelijkheden voor een Douglas tuinverblijf zijn eindeloos! Wil je graag een overkapping direct aan huis of een vrijstaand model? Wel of geen bergruimte, open of gesloten? Er zijn vele mogelijkheden en keuzes die je moet maken voor een buitenverblijf. Neem voor advies gerust eens contact op met een Hillhout dealer bij jou in de buurt. Onze dealers hebben erg veel ervaring en helpen je graag met het realiseren van jouw droomtuin!

Vind een dealer bij jou in de buurt
Buitenverblijf Premium

Onze selectie Douglas overkappingen

Genieten in jouw Hillhout tuin

Zodra je dé perfecte Douglas overkapping hebt uitgezocht kun je aan de slag met de rest van je tuin. Kies een schutting om de tuin af te schermen, creëer een gezellige sfeer door leuke bloembakken te plaatsen en kies voor de mooiste houten meubels. Met jouw unieke Hillhout tuin heb je een plek voor mooie momenten, het hele jaar door.

“Het klinkt misschien cliché, maar we hadden dit echt eerder moeten doen! Zo’n overdekte plek in je tuin, daar maak je gewoon veel gebruik van”.

De perfecte overkapping voor de tuin: plat dak én schuine hoek