Douglas overkapping: duurzaam en sfeervol - Hillhout
Tuinhuis hillhout

Douglas overkapping: duurzaam en sfeervol

Hillhout heeft een ruim assortiment aan Douglas overkappingen. Er is voor iedere tuin wel een geschikt model te vinden. Heb je speciale wensen of kun je de Douglas overkapping van je dromen niet vinden? Bezoek een Hillhout dealer en laat je adviseren. Óf creëer je eigen overkapping op maat met de Hillhout configurator. Doorloop de stappen en binnen enkele minuten heb je een overkapping exact naar jouw wens. Het leuke is; je kunt direct online zien hoe je buitenverblijf er in jouw tuin uitziet!

Waarom kiezen voor een overkapping van Douglas hout?

Als je kiest voor een overkapping van Douglashout ga je voor uitmuntende kwaliteit. Douglas hout is namelijk zeer duurzaam, heeft een warme uitstraling en gaat jarenlang mee. Wist je dat het zelfs één van de hardste naaldhoutsoorten uit Europa is? Een Douglas overkapping is daarom een goede én verantwoorde keuze. Het hout kan onbehandeld worden toegepast, maar je kunt het ook eventueel ook laten impregneren en zo het hout nóg duurzamer maken.

Ontwerp je eigen Douglas overkapping
Douglas overkapping schuur

Onze overkappingen van Douglas hout

De mogelijkheden voor een tuinverblijf zijn eindeloos! Wil je graag een overkapping aan huis of een vrijstaand model? Wel of geen bergruimte en een open of gesloten overkapping? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en keuzes die je moet maken wanneer je een overkapping koopt. Neem voor advies vrijblijvend contact op met een Hillhout dealer bij jou in de buurt. Onze dealers hebben veel ervaring en helpen je graag met het realiseren van jouw Hillhout Douglas overkapping.

Vind een dealer bij jou in de buurt
Douglas overkapping voorzijde

Douglas hout

Diverse Hillhout verblijven en overkappingen worden gemaakt van Douglas hout. Douglas valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van van de duurzaamste houtsoorten in Europa. Het kan daardoor onbehandeld worden gebruikt, maar naar wens ook worden geïmpregneerd.

Wij adviseren om een Douglas overkapping altijd te behandelen met vochtregulerende beits of verf.

"Geef hout altijd de aandacht die het verdient door het goed te onderhouden."

Vrouw geniet in een douglas overkapping

Onze selectie Douglas overkappingen