Tuinhuizen - Op zoek naar een mooi of praktisch tuinhuis? - Hillhout

Tuinhuizen van hoge kwaliteit

Jouw tuin is een plek waar herinneringen ontstaan. Een plek om te genieten van mooie momenten. Wij willen jouw droomtuin bereikbaar maken. Dus we luisteren, we sparren, we ontdekken en we maken. Dit zie je terug in ons veelzijdige assortiment van onder andere grote tuinhuizen en kleine tuinhuisjes.

Het is goed om te weten dat onze houten buitenverblijven van het beste hout en in Nederland geproduceerd worden, daarbij voldoen ze aan alle geldende milieueisen. Lees hier meer over de hoogwaardige, kwalitatieve en verschillende houtsoorten die wij gebruiken.

Ben je op zoek naar een tuinverblijf?

Of je nu op zoek bent naar een mooi en duurzaam tuinhuis of een handig tuinhuisje om jouw tuinspullen in op te bergen. Onze tuinverblijven hebben als groot voordeel dat je zelf je indeling kunt bepalen. Daarnaast bieden we kant-en-klaar samenstellingen aan.

Ben je op zoek naar een Douglas of vuren tuinhuis? Of juist naar een moderne uitstraling met de eigentijdse combinatie van aluminium met hout. Het is allemaal mogelijk. Wil je graag een geïmpregneerd verblijf of een verblijf dat op kleur gespoten is? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en lees over de diverse opties.

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Creëer jouw tuinverblijf of droomtuin op maat!

Heb je specifieke wensen om jouw droomtuin te realiseren? Bij Hillhout ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve maatwerkoplossingen. Onze dealers helpen je stapsgewijs naar een verblijf op maat toe of het nu gaat om een buitenverblijf of tuinhuis. Dit begint met een duidelijke schets of tekening met daarin de door jouw gewenste vorm, afmeting en samenstelling. Jouw Hillhout dealer legt deze vervolgens voor aan ons team van technische tekenaars. Binnen enkele werkdagen heb je een helder antwoord over de haalbaarheid, prijs en levertijd van jouw wensen.

Ben je op zoek naar maatwerk? Laat ons jou helpen om jouw droomverblijf te creëren.

Voor elke functie een tuinhuis

De Hillhout tuinhuizen kunnen dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte. Kies bijvoorbeeld voor het vuren houten tuinhuis Excellent met plat dak als je alleen een opbergruimte nodig hebt voor uw tuingereedschap of tuinmeubilair. Dit houten tuinhuisje is makkelijk te bewerken.
Wilt u een luxere uitstraling en meer ruimte dan is een Premium vuren of Douglas tuinhuis de ideale oplossing. Voer jouw tuinverblijf uit met de bijpassende ramen of deuren met melkglas voor een unieke uitstraling. Om het af te maken, kun je onze buitenverblijven uitbreiden met een luifel, welke zorgt voor de juiste beschutting tijdens de zonnige maar ook minder zonnige dagen.

Tuinhuizen

Tuinhuis bekijken of meer informatie? Wij zijn altijd dichtbij.

Zie je een tuinhuis of tuinverblijf waar je interesse in hebt, neemt dan gerust contact op met een van onze dealers. Je kunt er tuinhuizen bekijken en ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je eigen tuinhuis helemaal naar wens te maken. Onze dealers adviseren je graag. Ook voor alle productinformatie en overige vragen kun je bij deze Hillhout partners terecht. Via de button “Vind een Hillhout dealer” vind je een dealer bij jou in de buurt.

Hillhout maakt tuinhuizen uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs met betrekking tot alles wat ook maar met de tuin te maken heeft. Denk hierbij aan:

We creëren nieuwe trends en doen er alles aan om onze producten smaakvoller en slimmer te maken. Zo kun jij optimaal genieten van mooie momenten in je eigen tuin. Elke dag opnieuw! Ook met jouw tuinhuis investeer je in kwaliteit en zie je onze passie voor unieke vormgeving terug. Dit zit vaak in de kleine dingen, maar juist daar worden wij enthousiast van.

Jouw tuinproducten en tuinhuizen gemaakt van het beste hout.

Onze liefde voor de natuur begint bij de keuze voor hout. Hout is een prachtig natuurproduct waarmee wij duurzame producten maken. Het heeft specifieke eigenschappen en is goed te bewerken tot fraaie constructies voor in de tuin.

Hillhout gebruikt gecertificeerd hout. Ons hout voldoet aan hoge kwaliteitseisen en strenge productcontroles. Je kunt erop vertrouwen dat al onze producten gemaakt zijn van het beste hout, dit in de vorm van Douglas, Scandinavische vuren, Hardhout en Europees grenen.

Hieronder zie je onze keurmerken: