Maatwerk buitenverblijven zijn geen punt - Hillhout
Vakantiepark De Krim

Maatwerk

Natuurlijk heeft Hillhout een breed aanbod van luxe livings, tuinhuizen en veranda’s tot aan modulaire vuren of douglas buitenverblijven. Maar heb je bijvoorbeeld net even een ander formaat nodig in verband met afmeting van je tuin dan is een maatwerk tuinverblijf mogelijk.

Hoe ziet het maatwerkproces eruit?

1. Bespreek uw wensen

Om te beginnen bespreek je jouw wensen met een Hillhout dealer. Er zijn vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld te starten met een van onze standaard tuinverblijven, zoals een kapschuur, of een zadeldak. Maar natuurlijk kan je ook vanuit een plat dak beginnen, hier maak je namelijk zo een tuinkamer van met behulp van een industriële glaspui en glazen schuifwanden.

 

2. Afmeting en indeling bepalen

Bij Hillhout kun je zelf de afmeting en indeling bepalen.

 

3. Materiaal kiezen

Er zijn vele mogelijkheden in materiaal keuze zoals vuren en douglas. Doordat wij een eigen spuitstraat hebben kan jouw ideale tuinverblijf ook worden gespoten in een aantal kleuren, zoals wit, lichtgrijs, en antraciet.

 

4. Talloze accessoire opties

Er zijn veel opties op het gebied van ramen, deuren en accessoires. Bekijk de mogelijkheden hier, of bekijk onze online Hillhout brochure.

 

Ontwerp je eigen overkapping met onze configurator
Maatwerk kapschuur

Start met het creeëren van jouw tuindroom!

Je Hillhout dealer helpt je graag bij maatwerk, op basis van je wensen wordt een aanvraagformulier ingevuld. Op dit formulier kan je onder andere een schets van de plattegrond met de gewenste maatvoeringen intekenen. Wij adviseren je samen met onze dealer dit zo volledig mogelijk in te vullen, zodat er een gerichte offerte gemaakt kan worden voor het maatwerk tuinverblijf.

Zoek een dealer bij jou in de buurt
Hillhout maatwerk buitenverblijf

Tevreden klanten

Lishan en Sjef wisten precies wat ze wilden. Een verblijf over de volle breedte van de tuin, met een deel om te zitten en genieten en een deel als berging. “Via een lokale leverancier viel onze keuze al snel op Hillhout”, vertelt Lishan. “Vooral vanwege het modulaire systeem, want daarmee konden we al onze wensen waarmaken. Een glazen wand aan de zijkant, een glazen schuifpui aan de voorzijde, speelse houten lamellen voor een mooie lichtinval én wat privacy. Ja, en vanwege de looks natuurlijk. Het oog wil ook wat.”

Een verblijf in de tuin voor het hele gezin
Ze vielen er meteen voor; de combinatie van het warme hout en de strakke, donkere kozijnen en wanden. “Het straalt een moderne luxe uit. En een gezellige warmte. De stijl sluit ook prachtig aan op de inrichting van onze woning”, vertelt Lishan. “Het verblijf is echt een aanvulling op ons huis. Een plek waar ik in alle rust een kop thee drink, waar mijn man een krantje leest en waar we eten met onze jongens of een wijntje drinken met vrienden.”

Het buitenverblijf staat achterin de ruime, zonnige tuin. Het gezin kijkt erop uit vanuit de woonkamer. “Ja, dat is een heel fijn uitzicht. De tuin is groot, dus het verblijf staat een aardig eindje van het huis. Dat heeft zo zijn voordelen met drie jonge zoons”, vertelt Lishan met een lach. “De jongens zien het echt als hun plek, om te chillen met vrienden. Er staat een voetbaltafel, een tv met spelcomputer. Ze brengen er heel wat tijd door!”

Of er voor Lishan en Sjef tijd overblijft om samen van het verblijf te genieten? “Jazeker, dankzij de glazen schuifwand is het ook in het najaar een heerlijke plek om te zitten, tot ver in de avond. Die rust is heerlijk, zo achterin de tuin.”

 

Echt een verlengstuk van onze woning én een fijne hangplek voor onze jongens.

Lishan en Sjef, klanten van Hillhout

Buitenverblijf Premium