Douglas tuinhuis 'Topvision' - breed aanbod' - Hillhout

Praktisch en prachtig

De Douglas Topvision tuinhuizen brengen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern Douglas tuinhuis sluit naadloos aan op de robuuste materialen van een blokhut. De verblijven worden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd duurzaam hout. Ramen en deuren zijn uitgevoerd met melkglas. De 4-ruits deuren hebben géén dorpel, zodat de instap van het tuinverblijf gemakkelijk en veilig is. Slim toch?

Het gesloten deel van onze Douglas tuinhuizen of, ook wel berging genoemd, is grofweg drie meter breed en diep. Je kunt het tuinhuis uitbreiden met een luifel, variërend van 3 tot 6 meter breedte. Met de toevoeging van een luifel zul je zien dat je meer gebruik gaat maken van je tuin, omdat het een erg geschikte plek is om bijvoorbeeld een loungebank neer te zetten. Bijkomend voordeel is dat je spullen droog staan en dus beter beschermd zijn tegen de weersinvloeden.

Douglas tuinhuis, duurzaam tuinhuis

Douglas hout valt onder één van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Met een duurzaamheidsklasse 3 heeft het hout een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Voor ons reden genoeg om voor deze houtsoort te kiezen.

Douglas hout bied je niet alleen een duurzaam tuinhuis voor je tuin, maar heeft ook als eigenschap dat het onbehandeld gebruikt kan worden. Dit komt door het kernhout van Douglas hout. Het kernhout zit vol met hars, wat zich na verloop van tijd verhard. Deze houtsoort is daardoor perfect voor een tuinhuis, omdat het houtrot tegengaat.

Uiteraard kan ons Douglas tuinhuis ook behandeld worden. Dit doen we vooral door het hout te impregneren. Lees hier meer over het impregneren van hout.

Douglas hout

Meer weten over de Douglas Topvision tuinhuizen Premium​?

Neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.