Maatwerk

Hillhout Maatwerk tuinverblijf

Natuurlijk heeft Hillhout een breed aanbod van luxe livings, tuinhuizen en veranda’s tot aan modulaire vuren of douglas buitenverblijven. Maar heb je bijvoorbeeld net even een ander formaat nodig in verband met afmeting van je  tuin dan is een maatwerk tuinverblijf mogelijk.

Start met het creëren van jouw tuindroom! Door bijvoorbeeld te starten met een van onze standaard tuinverblijven, zoals een kapschuur, of een zadeldak. Maar natuurlijk kan je ook vanuit een plat dak beginnen, hier maak je namelijk zo een tuinkamer van met behulp van een industriële glaspui en glazen schuifwanden.

Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je zelf de afmeting en indeling bepalen. Daarnaast kan je zelf kiezen tussen vuren en douglas als materiaal. Doordat wij een eigen spuitstraat hebben kan jouw ideale tuinverblijf ook worden gespoten in een aantal kleuren, zoals wit, lichtgrijs, en antraciet. 

Er zijn veel opties op het gebied van ramen, deuren en accessoires. Bekijk de mogelijkheden hier, of bekijk onze online Hillhout brochure.

Je Hillhout dealer helpt je graag bij maatwerk, op basis van je wensen wordt een aanvraagformulier ingevuld.  Op dit formulier kan je onder andere een schets van de plattegrond met de gewenste maatvoeringen intekenen. Wij adviseren je samen met onze dealer dit zo volledig mogelijk in te vullen, zodat er een gerichte offerte gemaakt kan worden voor het maatwerk tuinverblijf.