Wellness in eigen tuin met een kapschuur - Hillhout
Wellness in eigen tuin met een kapschuur
"Rust en ruimte. Een stukje wellness in onze eigen tuin." Riccardo, Janine & dochters Rosa, Nina en Donna – Son en Breugel

Wellness in eigen tuin met een kapschuur

Het was een plaatje in een magazine waar ze verliefd op werden

“We zijn met de dealer door de catalogus gelopen”, vertelt Riccardo. “Zo kozen we alle elementen waarmee we de kapschuur vrijwel exact konden nabouwen. Plus alle extra’s die we daarbij tegenkwamen en die het verblijf nóg mooier maakten. Zoals de witte hekjes aan de voorzijde. En natuurlijk het glas in de zijwand, waardoor we vrij zicht over vrijwel de gehele tuin hebben. Daar is zo’n buitenverblijf natuurlijk ook voor bedoeld.”

Chillplek en rustpunt

Het idee voor die glazen zijwand kwam van Riccardo’s dochter. “Een slim idee, want nu valt er een zee aan licht binnen. Bovendien zorgen de strakke, zwarte kozijnen voor een industrieel, hip sfeertje. En dat vinden mijn drie dochters natuurlijk ook leuk. Het is een plek waar ze heerlijk kunnen chillen met hun vriendinnen. En geloof me, dat doen ze dan ook!”

Kapschuur

"We kijken uit over de hele tuin. Daar is zo’n buitenverblijf natuurlijk ook voor bedoeld."

Naast een fijne plek voor de dochters is de kapschuur vooral ook een rustpunt voor het hele gezin. Samen een hapje eten, even in je eentje relaxen met een boek of in alle rust werken op de laptop. “Ja, het kan hier allemaal. Het open deel biedt schaduw en beschutting, tot diep in het najaar kunnen we er zitten. En wordt het te fris dan zitten we gezellig in het afgesloten deel, dat is in dezelfde stijl ingericht én er hangt een warmtelamp.”

Comfort was voor Riccardo en Janine ook een van redenen om het buitenverblijf een plek te geven in hun ruime, groene tuin. “We stappen nu zo vanuit het zwembad het verblijf in, lekker warm en beschut. Eigenlijk is het een stukje wellness in onze eigen tuin. Het vakantiegevoel. Heerlijk!”
Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en alle samenstellingen, bekijk ze in de configurator of neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.

Binnen in een kapschuur kijken

 

Meer inspiratie

Laat je nog meer inspireren door andere mooie verhalen van onze klanten. Klik op een verhaal hieronder om nog meer beleving te proeven en je te laten proeven van de ervaringen van anderen.