Picknicktafels, banken, buitenkeuken en ander tuinmeubilair van Hillhout
Tuinmeubilair

Tuinmeubilair

Houten tuinmeubelen, pergola’s, bloembakken en moestuintjes

Heerlijk buiten zijn, samen eten, relaxen, een boek of tijdschrift lezen. Het maakt niet uit wat je doet, als je je maar comfortabel voelt. Het assortiment tuinmeubilair van Hillhout zorgt voor de sfeervolle en comfortabele inrichting van je tuin.

Met een diversiteit aan houten tuinbanken, tuintafels, buitenkeukens en picknicktafels kun je alle kanten op en kies je precies wat bij je past. Zo zorgt onze schaduwpergola ervoor dat je heerlijk in de buitenlucht bent, maar uit de felle zon blijft. Je kunt op elke plek bloembakken toevoegen voor net dat beetje extra sfeer.

Wie denkt aan genieten, denkt natuurlijk ook aan lekker én gezond eten. Met onze mini-gardens is het kweken van eigen groenten en kruiden een fluitje van een cent. Zo kun je met je eigen verbouwde producten een heerlijke maaltijd op tafel zetten in je eigen buitenkeuken. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Tuinmeubelen van hout en staal

In het tuinmeubilair van Hillhout komt de liefde voor hout naar voren. Dit materiaal zorgt voor een warme en gezellige uitstraling in elke tuin. Alle meubelen zijn gemaakt van Douglas hout, omwille van duurzaamheid en de garantie van een lange levensduur, zodat jij lang van je tuinmeubelen kunt genieten. Lees hier meer over ons hout.

Kies je toch liever voor een stoere, robuuste uitstraling? Dan is Lena Excellent serie echt iets voor jou. De tuinmeubelen van deze serie bestaan uit de combinatie van Douglas hout met zwart gecoate stalen onderstellen. Lees snel verder.

 

 

 

Culinair genieten met een buitenkeuken van Hillhout

Maak je tuin compleet met een buitenkeuken van Hillhout: het sluitstuk van ons assortiment tuinmeubelen. Onze buitenkeuken van Douglas hout is perfect te combineren met al ons tuinmeubilair, maar ook onze buitenverblijven en overkappingen. Heerlijk buiten koken, terwijl je familie en vrienden ontspannen in het zonnetje zitten. Voor ieder wat wils.

Lees meer over onze buitenkeukens
Douglas buitenkeukens

Kom je iets op onze website tegen dat in jouw tuin past? Of wil je weten waar je terecht kunt om Hillhout tuinmeubilair te bestellen? Vind dan een Hillhout dealer bij jou in de buurt. Onze dealers nemen je graag mee in de wereld van Hillhout.

 

Vind een Hillhout dealer bij jou in de buurt