Houten tuinbanken en tafels - Sfeervol en robuust - Hillhout
Buitenverblijf wanden

Tuinbanken en tafels

 

Niks zo gezellig als tafelen met familie en vrienden

Het buitenleven is zo mooi dat je er het hele jaar wel van zou willen genieten. Het is een plek om mooie momenten in mee te maken met de mensen die het dichtst bij je staan. Laat je inspireren door onze stijlvolle tuinbanken en tafels en begin met het creëren van jouw droomtuin.

Bijzondere tuinbanken en tafels van Douglas hout

Heerlijk buiten zijn, samen eten, relaxen, het lezen van een boek of tijdschrift. Wat je ook doet, als de mogelijkheden hiervoor maar comfortabel zijn. Met een diversiteit aan houten tuinbanken en tafels kun je alle kanten op. Met de Excellent douglashouten tuinbanken en tafels vind je zeker iets wat bij je past! Of je van robuust en stijlvol houdt, op zoek bent naar strakke vormgeving of liefhebber bent van een tikje meer design. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

“Wij werden direct verliefd op het bijzondere uiterlijk van deze tuinbanken en tafels. De combinatie van vormgeving met de warme kleur van het douglashout maakt het tot één van de blikvangers in onze tuin!”

Bestellen van de tuinbank en tuintafel kan via onze dealers.

Tuinmeubilair is sfeerbepalend in elke tuin en op ieder terras. Daarom worden met een frisse kijk en gevoel voor vorm en stijl de Hillhout tuinbanken en tafels ontworpen. Neem bijvoorbeeld de stoere tafel en bijpassende bank Xavi Excellent. Keuze uit volledige sets, losse tuintafels en tuinbanken. Zo kun je op en top genieten in uw tuin!

“De Milo Excellent en de Lena Excellent serie zijn een prachtige combinatie. De warme uitstraling van douglashout in combinatie met een robuust onderstel gemaakt van beton of een gecoat stalen frame zorgen voor een echte blikvangers in de tuin.”

Bestellen van de tuinbank en tuintafel kan via onze dealers.

 

De Hillhout banken en tafels kom je overal tegen, al jaren produceert Hillhout stevige picknick tafels en designvolle stoelen en tuinbanken, je ziet ze veel staan op terrassen bij restaurants, hotels en café’s. De banken en tafels van het beste tuinhout en geproduceerd in Nederland worden daar intensief gebruikt! Gelukkig kunnen de Hillhout tuinbanken en tafels daar goed tegen. Bij aanschaf heb je dus gegarandeerd jarenlang plezier van deze tuinmeubelen.

Bestellen van de tuinbank en tuintafel kan via onze dealers.

 

Tuinbanken en tafels: Mensen en hun wensen

“Alweer tien jaar ontwerp ik tuinproducten bij Hillhout met heel veel plezier. Elk ontwerp dat ik maak begint bij de kern: mensen en hun wensen.
Hoe helpen ontwerpen van tuinbanken en tafels om van jouw tuin een thuis te maken? Hoe maak ik het ontwerp naast praktisch en duurzaam vooral ook iets waar mensen trots op zijn? Want dan kun je nog meer genieten met je familie en vrienden en ontstaan heerlijke momenten waar je met veel plezier op terugkijkt en samen van kan genieten.

Dát is de belangrijkste reden waarom ik mijn werk met zoveel plezier en passie doe: dat mensen trots zijn op de mooie tuinmeubelen, buitenverblijven en schuttingen die in hun tuin staan én daarvan heerlijk kunnen genieten. Alleen, met je kinderen en met familie en vrienden. Voor de mooie momenten in je leven. Het is prachtig om te zien dat je op steeds meer plekken in Nederland Hillhout terugziet!”

– Margreet Stuurwold Designer Hillhout

 

Bekijk voor meer tuininspiratie ook eens onze brochures!