Overkappingen van Hillhout zorgen voor sfeer in elke tuin
Overkapping Hillhout
Op zoek naar een mooie overkapping?

Wanneer je op zoek bent naar een tuin overkapping, ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben een complete selectie van stijlvolle overkappingen. Zowel aan huis of vrijstaand. Of hou je liever van puur natuur en spreekt een terrasoverkapping van Douglas hout je het beste aan?

Er is veel mogelijk en wij kunnen deze buitenverblijven compleet naar jouw wens maken. Van fundering tot en met industriële glaspuien, van hoogwaardige aluminium tot duurzaam hout aan huis en zelf voorzien van een glazen schuifwand en mooie led verlichting. Wij denken graag met je mee!

Ga naar de configurator!
Allure

Creëer je eigen heerlijke plek in je tuin waar je altijd lekker kunt genieten van het buitenleven. Beleef het echte buitenleven gevoel met onze prachtige overkappingen.

Bij Hillhout hebben we verschillende soorten buitenverblijven in het assortiment. Namelijk de overkapping aan huis, geschikt voor een schuin- of plat dak, of een eigentijdse, vrijstaande terrasoverkapping van aluminium of hout.

Deze twee type tuinverblijven zijn leverbaar in allerlei gewenste designs en wanneer je in onze configurator de stappen doorloopt, heb je binnen enkele minuten een ontwerp exact naar jullie wens. Uiteraard kunnen onze dealers jullie ook perfect adviseren in dit traject en het realiseren van jullie eigen tuinverblijf.

interieur overkapping Hillhout

Bekijk hieronder onze collectie

Overkapping aan huis maakt gelukkig

Met het hele gezin geniet van een tuinoverkapping aan huis. Dat bewijzen Mathijs en Brit die samen met hun drie kinderen al zo’n vijf jaar in hun houten huis wonen. De woning is echt een blikvanger in de wijk met de donkere, robuuste rabatdelen op de gevel en de witte kozijnen. Daar hoort natuurlijk een oplossing bij die het huis eer aan doet. Al enkele jaren was het gezin op zoek naar een hoogwaardig buitenverblijf waar zij het hele jaar van konden genieten. Bij Hillhout vonden zij de houten overkapping waar ze naar op zoek waren.

Koffie, chocolademelk en lange avonden

“Genieten van deze ‘seizoensverlenger’ doen we zeker”, vertelt Mathijs. “Ook in het najaar en zelfs in de winter is het een fijne plek. Samen een kop koffiedrinken, warme chocolademelk en marsmallows voor de kids. En als straks de buitenhaard is aangelegd, zullen we ook in de herfst en winter vaker onder de overkapping zitten.”

“We overwegen nu ook een houten buitenkeuken van Hillhout. Die zou hier best goed passen!”

Voor iedere smaak is er een passende overkapping

Hou je meer van modern? Dan past de design overkapping Allure heel goed bij jou. Door het gebruik van een aluminium basis en de standaard gitzwarte kleur past dit model in elke moderne tuin.

De voordelen van de Allure zijn:

  • Onderhoudsvrij
  • Strakkere afwerking

Volg je minder de trends en kies je toch voor een iets meer tijdloze uitstraling, dan is een houten buitenverblijf nog altijd de beste oplossing. Onze Premium tuinverblijven worden volledig uit hout vervaardigd. Hierbij heb je de keuze uit vurenhout of Douglas hout.

“Het zelf plaatsen van de houten buitenverblijf was -ondanks mijn twee linkerhanden- goed te doen. Binnen enkele dagen hadden we hem staan en nu genieten we er lekker samen van” aldus Mathijs.

Onze producten kun je makkelijker nog verder personaliseren. Kies makkelijk voor een fraaie kleuren uit ons uitgebreide kleurenpalet. Of kies voor een ander type raam of deur. Bij Hillhout creëer je jouw overkapping op maat zeer makkelijk.

Wil je jouw buitenverblijf helemaal dicht kunnen maken, breidt hem dan uit met een glazen schuifwand of een industriële pui. Je zit beschut voor wind en behoudt het zicht op je tuin of je spelende kinderen. En schijnt de zon heerlijk, dan zet je eenvoudig alles open.

Download onze catalogus