Maatwerk buitenverblijf Excellent - Hillhout

Maatwerk buitenverblijf Excellent

Voor onze klant in Geldrop is een buitenverblijf gecreëerd met een zitruimte én eethoek. Wil jij ook extra leefruimte in jouw tuin? Bezoek een Hillhout dealer bij jou in de buurt en ontwerp samen jouw droomverblijf!

Geniet van extra leefruimte

Met dit Hillhout buitenverblijf is extra leefruimte gecreëerd in de tuin. Dit multifunctionele buitenverblijf biedt de mogelijkheid om je even terug te trekken of samen met vrienden en familie te genieten van gezellige momenten. Er is namelijk een loungehoek, eetruimte en een keuken gerealiseerd. Dankzij de glazenschuifwanden en de sfeervolle haard kun je extra lang genieten van jouw tuin.

De zwarte details en spotjes geven dit buitenverblijf een extra luxe en strakke uitstraling. Bij Hillhout staat jouw persoonlijke voorkeur centraal, want je hebt de vrijheid om de kleuren, inrichting en stijl van jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens aan te passen. Het resultaat is niet alleen een functioneel en sfeervol buitenverblijf, maar ook een unieke toevoeging aan jouw tuin die perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl.

 

Maatwerk buitenverblijf Excellent