Moments made by Do - Hillhout

Moments made by Do

De tuin is een plek waar je tot rust komt, waar je jezelf kunt terugtrekken. Op een comfortabele loungebank onder de overkapping met een glas wijn en een goed boek, samen barbecueën met vrienden of juist een spelletje doen met je gezin.. Het zijn allemaal bijzondere momenten die je bijblijven. Van ontspanning, gezelligheid en plezier.

We willen jou optimaal van deze momenten laten genieten. Jouw droomtuin bereikbaar maken. Dus we luisteren, sparren, ontdekken en maken. En dat doen we niet alleen. Hillhout en Do hebben de handen ineengeslagen om de sfeer van je eigen plek in jouw tuin en het belang daarvan samen uit te dragen.

Laat je inspireren door de prachtige beelden van Do’s tuin!

 

“Ik ben een echte huismus. Ik geniet er enorm van om thuis te zijn, lekker koken, eten en drinken met familie en vrienden. Dan ben ik echt in mijn element.” – Do

 

Download het inspiratiemagazine

Moments made by Do - Gitaar

Beleef het buitengevoel van Hillhout Bekijk nu het inspiratiemagazine

In ons inspiratiemagazine geven we je een exclusief kijkje in Do’s tuin en nemen we je mee in mooie, onvergetelijke momenten. Wil jij je eigen, unieke sfeer creëren in je tuin?

Bekijk hier meteen het inspiratiemagazine

Inspiratiemagazine

Maatwerk

Een buitenverblijf volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden? Bij Hillhout zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Iedere tuin is anders en iedereen heeft zijn eigen, persoonlijke stijl. Wij brengen deze stijl tot leven in je tuin. Onze dealers geven je vrijblijvend advies en maken een uniek ontwerp voor je droomverblijf.

Start met het ontwerpen van jouw unieke overkapping

Advies bij jouw unieke overkapping

De specialisten van Hillhout weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn, hoe ze inspelen op je wensen en welke praktische overwegingen van belang zijn voor het creëren van jouw unieke plek in de tuin. We helpen je dan ook graag op weg om de overkapping van je dromen te realiseren en geven vrijblijvend advies.

Vraag je persoonlijke advies aan bij onze specialisten
Advies bij jouw unieke overkapping

Duurzaamheid

Bijdragen aan een betere, duurzamere wereld. Daar zetten we ons, samen met Do, gezamenlijk voor in. Met Hillhout investeer je in kwaliteit van leven, duurzaamheid én milieu. Zo kun je extra lang genieten van jouw buitenverblijf.

 

“Ik ben me steeds meer bewust van mijn ecologische voetafdruk. Dat motiveert me om duurzame keuzes te maken, zowel voor het milieu als wat betreft kwaliteit.” – Do

Duurzaamheid

Neem contact met ons op

Heb je interesse in onze buitenverblijven en wil je meer weten over de mogelijkheden in je eigen tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met informatie en vrijblijvend advies.

Moments made by Hillhout