Maatwerk Excellent - Hillhout

Maatwerk buitenverblijf Excellent

Voor onze klant in Heeze is een buitenverblijf gecreëerd waardoor er meer leefruimte is en er vaker van de tuin kan worden genoten. Wil jij ook een buitenverblijf op maat gemaakt voor jouw tuin? Bezoek een Hillhout dealer bij jou in de buurt en ontwerp samen jouw droomverblijf!

Samen genieten van de tuin

Tijdens een frisse zomeravond toch genieten van de tuin? Dat kan met een buitenverblijf van Hillhout voorzien van glazenschuifwanden en een kachel. Kruip samen gezellig op de loungestoelen en geniet van het knisperende hout in de kachel. Dé perfecte plek om samen gezellig bij te praten onder het genot van een drankje en lekkere borrelhapjes.

In dit maatwerk buitenverblijf Excellent is niet alleen ruimte voor een comfortabele zithoek. Er is ook een eethoek gecreëerd. Ideaal om te gebruiken tijdens het barbecueën of om lekker te ontbijten in het weekend. Daarnaast bevat het buitenverblijf ook opbergruimte. De perfecte plek om je fiets of tuingereedschap op te bergen.

Weet jij al hoe jouw buitenverblijf eruit moet komen te zien? Gebruik de configurator en ontwerp je eigen buitenverblijf óf bespreek je wensen met een Hillhout dealer.

Maatwerk buitenverblijf Excellent