Bloembakken

Hoe breng je snel sfeer in en om uw huis? Natuurlijk met Hillhout bloembakken! Verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien. Misschien is het juist wel daarom dat Hillhout bloembakken steeds vaker niet alleen buiten maar ook binnen te vinden zijn.

Als u rekening houdt met de eisen die planten of bomen aan voeding stellen dan is een Hillhout bloembak inclusief de beplanting een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien zal een houten bloembak nooit stuk vriezen en bent u toe aan een andere inrichting dan is dat met verplaatsbare bloembakken heel snel te realiseren.

Geen plant te groot!

Kiest de maat en stijl die past bij u en uw tuin, voor elke toepassing heeft Hillhout wel een bloembak. Met de nieuwe Elan bloembakken Excellent kunt u naar hartenlust combineren! Zelfs voor een bloembak met een trellis bent u bij Hillhout aan het goede adres.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons