Prachtige en sfeervolle houten bloembakken - Hillhout
Houten bloembakken met stijl

Houten bloembakken met stijl

De Houten bloembakken van Hillhout kom je overal tegen, kijk maar eens goed om je heen, ze staan bij de hipste restaurants en trendy kledingzaken. De verfijnde vormgeving valt meteen op. Deze houten bloembakken brengen namelijk sfeer. En niet alleen in je achtertuin. Een mooie Hillhout houten bloembak past ook mooi in je voortuin, of 2 hoge bloembakken langs een oprit. Je kan met deze houten bloembakken een mooie groene afscherming maken, of een enkele bloembak een opvallend middelpunt laten zijn. Leef je uit, en laat je tuin leven met Hillhout houten bloembakken.

Houten bloembakken voor verschillende toepassingen

Of je nu je terras wil afbakenen of meer privacy wil creëren, voor elke toepassing heeft Hillhout een bloembak. Onze houten bloembakken variëren zowel in hoogte als in breedte waardoor verrassende combinaties mogelijk zijn. Zo zijn onze hoge bloembakken bijvoorbeeld ideaal om een klein hoekje te creëren. Ben jij juist op zoek naar kleiner model voor op tafel? Dat kan natuurlijk ook. Jij bepaalt de uitstraling van jouw tuin.

Bloembakken: Voor elk wat wils

Kies de maat en de stijl die passen bij jouw tuin. De Elan bloembakken passen natuurlijk mooi bij de Elan schuttingen Excellent. Ze hebben een verfijnde vormgeving en het assortiment is zeer uitgebreid, van terrasbloembak tot aan kleinere modellen. De Flux bloembakken brengen juist een speelse dynamiek met zich mee. Deze bloembakken van hout zijn gemaakt van groen geïmpregneerd vuren. Wil jij liever een gekleurde bloembak? Verf hem dan in de door jouw gewenste kleur!

Op zoek naar een bloembak met trellis, een rechthoekige bloembak die geïmpregneerd is, een vierkante bloembak die geïmpregneerd is of een mooie en stijlvolle terrasbloembak?

Bekijk onze stijlvolle bloembakken hier:

Ruim assortiment én makkelijk te vervoeren

We hebben een ruime keuze in vierkante en rechthoekige bloembakken, met handige hengsels uitgevoerd om makkelijk te vervoeren.
De bloembakken in de Elan lijn hebben een verfijnde vormgeving en ze zijn helemaal van deze tijd. De Flux bloembakken van Hillhout variëren in hoogte waardoor verrassende combinaties mogelijk zijn.

Jullie bloembakken worden gemaakt van het beste hout

Hout is een prachtig natuurproduct met zeer specifieke eigenschappen. Hout is bijzonder duurzaam en goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor in de tuin. Hillhout staat bekend om haar unieke designs met betrekking tot tuinproducten. Naast houten bloembakken produceren we ook:

Wij werken enkel en alleen met de beste soorten hout dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast passen we strenge product controles toe. De productie en het impregneren vindt plaats in Nederland. Het impregneren van het hout gebeurt op een duurzame manier. Zo kun jij nog langer van je producten genieten.

Hillhout maakt jouw tuin uniek

Hillhout staat al meer dan 50 jaar bekend om haar kwaliteit en unieke designs met betrekking tot alles wat ook maar met de tuin te maken heeft. We creëren nieuwe trends en doen er alles aan om onze producten smaakvoller en slimmer te maken. Ook met onze houten- of hoge bloembakken investeer je in kwaliteit en zie je onze passie voor unieke vormgeving terug. Dit zit vaak in de kleine dingen, maar juist daar worden wij enthousiast van.

Op deze pagina kunt u onze dealers vinden. Zij staan dagelijks klaar om jou te helpen en te adviseren.

Kies de maat en stijl die past jouw tuin, voor elke toepassing heeft Hillhout wel een houten bloembak. De Elan bloembakken past natuurlijk heel mooi bij de Elan schutting Excellent en is erg uitgebreid, van terrasbloembak tot grote plantenbak of een kleiner model. Zo zorgen we ervoor dat je er naar hartenlust mee kan combineren!