Tuinkantoor van Hillhout

Tuinkantoor van Hillhout

Hillhout Focus | je eigen tuinkantoor of tuinstudio

Focus in je werk, tijd voor jezelf en genieten met je gezin. Thuiswerken vervaagt de grenzen tussen werk en privé, waardoor het soms lastig is om de balans te bewaren. Met een tuinkantoor of tuinstudio van Hillhout haal je de oplossing in huis. Of beter gezegd: je haalt de oplossing naar je tuin!
Klik hier om de tuinkantoren brochure te downloaden.

Thuiswerken in je eigen tuin kantoor

De Hillhout Focus laat jou focussen op wat jij belangrijk vindt. Voorzien van alle gemakken van een modern kantoor biedt de Focus tuinstudio een serene werkplek met uitzicht op je tuin. Misschien leen je de Focus wel uit aan je puber als studeerkamer (of toch game-kamer?). En wat dacht je van een ontspannende yoga sessie met het comfort van binnen en het gevoel van buiten? In de Focus tuinkantoren is het allemaal mogelijk.

Je eigen tuinkantoor

Werken doen we al lang niet meer alleen op kantoor. Toch is de keukentafel niet altijd een goed alternatief. Met de Hillhout focus ben je verzekerd van alle gemakken van een modern kantoor, maar dan bij jou in de tuin.

Kies voor Focus

Urenlang videobellen, je verdiepen in de cijfers of opgaan in die inspirerende webinar. De Hillhout Focus is speciaal ontworpen voor een optimale werkervaring. De juiste ventilatie, isolatie en verwarming bieden comfort. Het regelbare licht bevordert je concentratie. De akoestische panelen geven rust, zelfs in drukke online vergaderingen. Rust je ogen even uit, door even weg van het scherm je tuin in te kijken. We hebben zelfs aan je collega’s gedacht: met het hoogwaardige interieur op de achtergrond gooi jij hoge ogen tijdens het videobellen! En met de ingebouwde kastmodules houd je zelf alleen in zicht wat je op dat moment nodig hebt.

Kies voor kwaliteit

De ene tuinstudio is de andere niet. Met de Hillhout Focus ben je verzekerd van een duurzaam, hoogwaardig en gezond tuinkantoor. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om hun levensduur, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo bestaat het isolatiemateriaal voor 100% uit recyclebaar resthout van zagerijen en zijn de ramen van HR++ dubbel glas. Lees hier meer over de kwaliteit van ons hout.

Jouw eigen Hillhout Focus al vanaf 3,5% per jaar financieren?

Hillhout in je tuin met Lendex!

Vraag hier je lening aan

 

Kies voor Hillhout

Hillhout staat al 50 jaar voor Nederlands vakmanschap en kwaliteit in buitenverblijven. Wij maken het mogelijk om 365 dagen per jaar te genieten van jouw tuin. Zélfs als je aan het werk bent. Hoogwaardig design, kwalitatief materiaal en een optimale klantervaring zijn onze grootste prioriteit.

Hillhout tuinkantoor modellen

Focus tuinkantoren: Nederlands vakmanschap

De Hillhout Focus wordt standaard geleverd in drie maten: 3x3m, 3x4m en 3x5m. Als klant van Hillhout kun je rekenen op onze experts. Van het samenstellen van jouw ideale tuinkantoor of tuinstudio tot de plaatsing én de inrichting: geen vraag is ons te gek. We denken met je mee. Heb je vragen over onze tuinkantoren? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

Download de Focus brochure en neem contact met ons op

Download hier onze Hillhout Focus brochureWat onze tuinkantoren uniek maakt: