Tuinkantoor van Hillhout


Hillhout Focus | je eigen tuinkantoor

Focus in je werk, tijd voor jezelf en genieten met je gezin. Thuiswerken vervaagt de grenzen tussen werk en privé, waardoor het soms lastig is om de balans te bewaren. Met een tuinkantoor van Hillhout haal je de oplossing in huis. Of beter gezegd: je haalt de oplossing naar je tuin!

Thuiswerken in je eigen tuin kantoor

De Hillhout Focus laat jou focussen op wat jij belangrijk vindt. Voorzien van alle gemakken van een modern kantoor biedt de Focus een serene werkplek met uitzicht op je tuin. Misschien leen je de Focus wel uit aan je puber als studeerkamer (of toch game-kamer?). En wat dacht je van een ontspannende yoga sessie met het comfort van binnen en het gevoel van buiten? In de Focus tuinkantoren is het allemaal mogelijk.

Je eigen tuinkantoor

Werken doen we al lang niet meer alleen op kantoor. Toch is de keukentafel niet altijd een goed alternatief. Met de Hillhout focus ben je verzekerd van alle gemakken van een modern kantoor, maar dan bij jou in de tuin.

Kies voor Focus

Urenlang videobellen, je verdiepen in de cijfers of opgaan in die inspirerende webinar. De Hillhout Focus is speciaal ontworpen voor een optimale werkervaring. De juiste ventilatie, isolatie en verwarming bieden comfort. Het regelbare licht bevordert je concentratie. De akoestische panelen geven rust, zelfs in drukke online vergaderingen. Rust je ogen even uit, door even weg van het scherm je tuin in te kijken. We hebben zelfs aan je collega’s gedacht: met het hoogwaardige interieur op de achtergrond gooi jij hoge ogen tijdens het videobellen! En met de ingebouwde kastmodules houd je zelf alleen in zicht wat je op dat moment nodig hebt.

Kies voor kwaliteit

Het ene tuinkantoor is het andere niet. Met de Hillhout Focus ben je verzekerd van een duurzaam, hoogwaardig en gezond tuinkantoor. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om hun levensduur, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo bestaat het isolatiemateriaal voor 100% uit recyclebaar resthout van zagerijen en zijn de ramen van HR++ dubbel glas. Lees hier meer over de kwaliteit van ons hout.

Kies voor Hillhout

Hillhout staat al 50 jaar voor Nederlands vakmanschap en kwaliteit in buitenverblijven. Wij maken het mogelijk om 365 dagen per jaar te genieten van jouw tuin. Zélfs als je aan het werk bent. Hoogwaardig design, kwalitatief materiaal en een optimale klantervaring zijn onze grootste prioriteit.

Focus tuinkantoren: Nederlands vakmanschap

De Hillhout Focus wordt standaard geleverd in drie maten: 3x3m, 3x4m en 3x5m. Als klant van Hillhout kun je rekenen op onze experts. Van het samenstellen van jouw ideale tuinkantoor tot de plaatsing én de inrichting: geen vraag is ons te gek. We denken met je mee. Heb je vragen over onze tuinkantoren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wat onze tuinkantoren uniek maakt:

  • Uniek ontwerp van Nederlandse bodem. Onze tuinkantoren zijn standaard leverbaar in 3m breed bij 3, 4 of 5m lang.
  • Ruimtelijk gevoel door 2,3m hoog plafond in het tuinkantoor.
  • Altijd het juiste licht door geïntegreerde dimbare LED verlichting.
  • Comfortabel klimaat in je tuin kantoor onder alle omstandigheden door ventilatie, elektrische verwarming en duurzame isolatie (recyclebaar houtvezel).
  • Hoogwaardige afwerking door PVC vloer, akoestische wanden van populierenhout, kozijnen van de modernste standaard, HR++ glas en maar liefst vier geïntegreerde stopcontacten voor al je devices.
  • Elegante en onderhoudsvrije gevelbekleding door thermisch gemodificeerd vuren (thermowood) met rhombus profiel.