Coating / kleuren

Uw tuinverblijf, blokhut of living in kleur

Alle livings, stapelblokhutten en tuinhuizen zijn verkrijgbaar in gespoten uitvoeringen. Met behulp van spuittechniek wordt een rondom dekkende verflaag verkregen. Hoogwaardige bindmiddelen bieden vochtregulerende bescherming waardoor het weerstand biedt tegen schadelijke weersinvloeden, (blauw)schimmel en UV-straling. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een verflaag worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd. Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, is van elke kleur een kleine flacon verf aan het bouwpakket toegevoegd. Er zijn 6 verschillende kleuren mogelijk.

Kleuren

Wit
Wit is een watergedragen en sneldrogende zijdeglans verf, gebaseerd op een unieke combinatie van diverse – watergedragen – bindmiddelen (hybride).

Overige kleuren
Geven een prachtige accentuering van houtstructuren en is een watergedragen semi-filmvormend product dat speciaal ontwikkeld is voor buitentoepassing. Noesten en kwasten blijven zichtbaar.

original_hillhout kleuren

Onderhoudsadvies

Het is raadzaam om periodiek na opbouw van uw verblijf het schilderwerk te controleren op vervuiling, onthechting en/of algengroei. Ook is het van groot belang om uw tuinverblijf vrij te houden van begroeiing en beplanting. Hierdoor kunnen de wanden voldoende drogen door de wind en voorkomt u schimmel en/of vochtophoping. Let vooral op de zon belaste zijden. Deze zijden hebben meer te lijden door UV-belasting en hebben meer onderhoud nodig dan de andere zijden.

  • 4-zijdig behandeld tuinverblijf
  • 6 kleuren om te kiezen
  • Milieuvriendelijk en geur-arm verfproduct
  • Bescherming tegen o.a. schadelijke weersinvloeden
  • Herstelverf 500 cc in alle kleuren meegeleverd
  • Onderhoudsschema met duidelijke handleiding
original_sfeer_wv_planken