Overkapping Allure

De eigentijdse overkapping van aluminium met hout

Ben je liefhebber van een moderne vormgeving zonder poespas? Dan is de Allure waar jij naar op zoek bent bij een overkapping. De aluminium basis is gitzwart gecoat (RAL 9005). De combinatie van aluminium met hout geeft een eigentijds gevoel aan de tuin. De Allure is modern, maar toch rustiek door de uitstraling en de structuur van het hout. Dit zoals je gewend bent van de verblijven van Hillhout.

De basis van de Allure is altijd zwart gecoat aluminium. Dat is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Aluminium is namelijk onderhoudsvrij, bovendien geeft het de mogelijkheid de waterafvoer te integreren in de staanders. Het dakbeschot en de gordingen zijn er in douglas en vuren. En de indeling, die kun je helemaal zelf bepalen door te spelen met wanden. Denk bijvoorbeeld aan een industriële glaspui of een wand in de door jouw gewenste kleur. Maak een keuze uit onderstaande materialen en kleuren.

 

Net zoals bij onze andere verblijven kun je bij de Allure kiezen uit diverse basismodellen en enkele kant-en-klare samenstellingen. Tevens kun je de Allure samenstellen uit modulaire bouwdelen. Door jouw ideale verblijf te creëren in de configurator weet je precies hoe deze eruit komt te zien!

Kenmerken & opties