Margreet Stuurwold - Product designer Hillhout
Medewerker Marketing en Communicatie Jouw nieuwe carrière start bij Hillhout!

Wie is Lasita Maja?

Lasita Maja Netherlands BV is gevestigd in Someren en maakt al jaren onderdeel uit van de Outdoor Life Group. In Someren worden er in de fabriekshallen tuinverblijven en -meubels geproduceerd, waarvan 60% onder de merknaam Hillhout. De andere 40% is een ander label of white label. De eindproducten  zijn over het algemeen standaarden, maar ook maatwerk komt voor.

Op deze locatie zijn we op zoek naar een

Medewerker Marketing en Communicatie

Hillhout is beleving, Hillhout is 365 dagen per jaar genieten in je tuin, Hillhout is bijzonder, Hillhout is gemaakt voor momenten en Hillhout is zeker betaalbaar!

Als medewerker Marketing en Communicatie voer je ondersteunende taken uit die gericht zijn op het promoten (marketen) van ons merk Hillhout en haar producten. Belangrijkste werkzaamheden zijn het (mede) opstellen en uitvoeren van het marketingplan, waarin onder meer de doelgroep is gedefinieerd, en de manieren waarop deze doelgroep zo goed mogelijk kan worden bereikt en benaderd. Natuurlijk speelt juist online marketing in deze functie een grote rol en weet jij de juiste data om te buigen naar concrete informatie. Met deze informatie kun je samen met het team besluiten hoe je onze producten nog beter gaat vermarkten. Je krijgt vrijheid om mee te denken over optimalisaties van de huisstijl en de tone of voice van het merk.

Deze functie valt binnen de afdeling Marketing. Jij bent binnen dit team het aanspreekpunt en uitvoerende voor het merk Hillhout.

Wat vragen we dan van jou?

Om succesvol te zijn binnen deze functie ben jij:

Wat mag je van ons verwachten:

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR Manager en bereikbaar op 0653162452.

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! Stuur dan je cv en motivatie. Wij pakken voor jou het sollicitatieproces voortvarend op. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel! Je kunt solliciteren via deze link.

Sollicitaties graag, acquisitie niet!