Vacature machinale houtbewerker bij Lasita Maja
Machinaal houtbewerker vacature
Machinale houtbewerker Jouw nieuwe carrière start bij Lasita Maja!

Vacature machinale houtbewerker Lasita Maja

 

Wie is Lasita Maja?

Lasita Maja Netherlands BV is gevestigd in Someren en maakt al jaren onderdeel uit van de Outdoor Life Group. In Someren worden er in de fabriekshallen tuinverblijven en -meubels geproduceerd, waarvan 60% onder de merknaam Hillhout. De andere 40% is een ander label of white label. De eindproducten  zijn over het algemeen standaarden, maar ook maatwerk komt voor.

Op deze locatie zijn we op zoek naar een

Machinale houtbewerker (40 uur)

In de machinale afdeling staan verschillende machines zoals een schaafbank, CNC-freesmachine en zaagmachine. Met deze machines worden vuren en douglashout volgens tekening en productiebon bewerkt.  De series zijn relatief klein, waardoor je meerdere keren per dag wisselt van de producten die je maakt. Uiteraard kun je goede kwaliteit alleen behalen wanneer je correcte materialen gebruikt. Tijdens het werk doe je dus ook een scherpe controle op het hout dat je bewerkt en zorg je dat de machines de bewerkingen goed uitvoeren.

Veiligheid van onze mensen staat hoog in het vaandel bij Lasita Maja Netherlands BV. Onderdeel hiervan is een opgewerkte werkplek: aan het eind van de dag zorg je dus weer voor een goede start van de dag voor jezelf en je collega’s.

Wat vragen we dan van jou?

Om succesvol te kunnen zijn binnen deze functie ben jij:

Wat mag je van ons verwachten?

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR Manager en bereikbaar op 0653162452.

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! Stuur dan je cv. Wij pakken voor jou het sollicitatieproces voortvarend op. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel! Je kunt solliciteren via deze link.

Sollicitaties graag, acquisitie niet!