Tuinhuizen
Inpak/assemblage medewerker Jouw nieuwe carrière start bij Lasita Maja!

Wie is Lasita Maja?

Lasita Maja Netherlands BV is gevestigd in Someren en maakt al jaren onderdeel uit van de Outdoor Life Group. In Someren worden er in de fabriekshallen tuinverblijven en -meubels geproduceerd, waarvan 60% onder de merknaam Hillhout. De andere 40% is een ander label of white label. De eindproducten  zijn over het algemeen standaarden, maar ook maatwerk komt voor.

Op deze locatie zijn we op zoek naar een

Inpak/assemblage medewerker (40 uur)

In deze functie raap je volgens een stuklijst diverse materialen bijeen. Deze materialen vormen samen een tuinverblijf of -meubel. Aangezien we onze kwaliteit hoog in het vaandel hebben, controleer je natuurlijk tijdens het rapen op onvolkomenheden in het product. Bij twijfel overleg je met je leidinggevende. Zelf ben je verantwoordelijk voor compleetheid van het pakket: alle halffabricaten zijn in de juiste aantallen aanwezig.

Gedurende de dag assisteer je bij het aanvullen van lege magazijnstellingen, zodat het raapproces efficiënt en zonder afleiding kan worden afgerond.

Voor het eind van de werkdag zorg je er met het team ervoor dat de geplande orders afgerond zijn en dat de afdeling er weer netjes bij staat voor de volgende dag.

Wat vragen we dan van jou?

Om succesvol te kunnen zijn binnen deze functie ben jij:

Wat mag je van ons verwachten?

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR Manager en bereikbaar op 0653162452.

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! Stuur dan je cv. Wij pakken voor jou het sollicitatieproces voortvarend op. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel! Je kunt solliciteren via deze link.

Sollicitaties graag, acquisitie niet!