Hoofd verkoop binnendienst Hillhout
Commercieel medewerker verkoop binnendienst Jouw nieuwe carrière start bij Hillhout!

Wat ga je doen?

Je stelt offertes op en beheert deze. Daarnaast geef je advies over onze producten. Je bent het aanspreekpunt voor dealers het op gebied van informatie over orders, maatwerkprojecten, service en afhandeling.

Jouw nieuwe team

Je nieuwe team staat klaar om je te ontvangen! In dit team staat een nauwe samenwerking centraal. Je zult veel klantcontact hebben en overleggen met je collega’s, waarbij natuurlijk de nodige gezelligheid hoort. Dit enthousiaste verkoopteam rapporteert aan het hoofd verkoop binnendienst.

Wat breng je mee?

Je vult de verkoop binnendienst aan met jouw:

Wat mag je van ons verwachten?

Ik ben de juiste persoon voor deze functie!

Dan willen we graag met je kennis maken. Stuur je CV en motivatie naar m.kloosterman@woodvision.nl. Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR Manager en is bereikbaar op 0653162452.

Functie: Commercieel medewerker verkoop binnendienst

Uren: Fulltime

Locatie: Someren

Over ons

Hillhout, te Someren, is producent van tuinverblijven. Jaarlijks worden er duizenden houten tuinverblijven geproduceerd en verkocht via diverse bouwmarkten en speciaalzaken. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. De klant staat centraal.

De organisatie is innovatief, informeel en voelt familiair. Collegialiteit en gezelligheid is voor ons belangrijk.

Trefwoorden: medewerker binnendienst, commerciële binnendienst, commercieel medewerker, sales support, back office, medewerker verkoopbinnendienst.

Sollicitaties graag, acquisities niet.