Nieuwe collega's bij Hillhout - Hillhout
Margreet Stuurwold - Product designer Hillhout

Nieuwe collega’s bij Hillhout

Eind vorig jaar hebben we diverse nieuwe collega’s bij Hillhout mogen verwelkomen. Samen met deze toppers gaan we het nieuwe jaar in en laten we Hillhout weer zien aan de wereld. Hieronder stellen onze nieuwe teamleden zichzelf even voor.

Nick Kerkhof

Nick Kerkhof - Hillhout

“Aangenaam, mijn naam is Nick Kerkhof! Al 11 jaar actief in de houtwereld en sinds 1 november onderdeel van het Hillhout-team. Erg goed ontvangen door mijn collega’s en al prettig kennis mogen maken met verschillende klanten. Ik kijk ernaar uit om samen met de dealers verder te bouwen aan de mooie samenwerking. Veel succes in het nieuwe jaar waarin we graag voor jullie klaarstaan!”

Guido Kempel

Guido Kempel - Hillhout

“Ik ben Guido Kempel, sinds 1 november Accountmanager Hillhout voor Nederland.
Oorspronkelijk mijn studie bosbouw gedaan in Velp en daarna verschillende werkzaamheden verricht o.a. in de DHZ en groothandel, waarvan ook een belangrijk deel als inkoper/ productmanager tuinhout, hout, plaatmateriaal, deuren, parket, sierbestrating en tuinartikelen.

Leuke introductie gehad in Someren en we staan met een super gemotiveerd team klaar voor de start van een nieuw buitenseizoen 2022.”

Ebony Petersen

Ebony Petersen - Hillhout

“Ik ben Ebony Petersen, 43 jaar en ik kom Hillhout per 3 januari a.s. ondersteunen op de binnendienst, waar ik heel veel zin in heb!

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met een Deense man, heb ik een dochter, stiefdochter en 2 honden. Samen wonen wij in Helmond.

Ik zie jullie graag dit nieuwe jaar!”

Inge van Mulken

Inge van Mulken - Hillhout

“Ik ben Inge van Mulken, 40 jaar, samenwonend en mama van twee dochters.

Sinds 1 november ben ik gestart bij Hillhout, wat een leuk bedrijf!
In het nieuwe jaar sta ik graag klaar voor jullie en kijk ik er naar uit om een fijne samenwerkingsband op te bouwen.”

Jolanda Wijngaarden

“Aangenaam kennis te maken. Ik ben Jolanda Wijngaarden en mag met trots sinds half november de binnendienst van Hillhout versterken. Misschien hebben we elkaar al gesproken, zo niet kijk ik daar naar uit.”

Serge Jutte

“Mijn naam is Serge Jutte, vader van 2 mooie mannen van 16 en 17 jaar en vanaf 3 januari aanstaande zal ik starten als commercieel eindverantwoordelijke bij Hillhout.

De afgelopen 10 jaar als Commercieel Directeur werkzaam geweest binnen de retail branche, in zowel de consumentenmarkt en ook de dealer/groothandel markt.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team in Someren er de komende jaren een duurzame en succesvolle periode samen met u van te maken!

Tot snel!”