Tuinkamers, Kapschuren en Livings

Gebruik een overkapping om te loungen, te koken of lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal met de overkappingen en tuinverblijven van Hillhout. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.

Met de introductie van de Modulaire Tuinverblijven heeft Hillhout een nieuw modulair concept neergezet. Deze basis van deze overkappingen is door de modulaire opzet gemakkelijk samen te stellen in bijna elke maat. Beschikbaar in tuinkamer, zadeldak, of kapschuur variant en aan te vullen met rustieke Zweeds rabat wanden of moderne verticale wanden gemaakt van banddelen. Met de wanden kan van een simpele overkapping een prachtig verblijf gemaakt worden om in te loungen of om van een diner met vrienden en familie te genieten, er zijn zo veel mogelijkheden!

De Livings Excellent van Hillhout bieden u vele mogelijkheden en zijn volledig naar eigen wens aan te passen. De Urban lijn is ten opzichte van de Modulair lijn strakker van vorm en sluit daarmee nog meer aan bij de ‘modernere stadstuin’. Met wandelementen kunnen zijkanten deels of helemaal dichtgemaakt worden. Zo creëert u uw eigen plekje om fijn buiten te zitten. Naast het wandelementen assortiment heeft Hillhout ook bijpassende deurelementen in het assortiment om in de wand te plaatsen. U kunt een dichte en afsluitbare ruimte maken onder uw gekozen houten overkapping. U kunt een eigen tuinhuis als onderdeel van de overkapping realiseren. Voor de wanden en deuren kijkt u bij de Wand- en Deurelementen voor Livings. Hier treft u ook de mogelijkheid aan om een glazen schuifwand in uw overkapping te plaatsen. Nieuw dit seizoen zijn de uitvoeringen in kleur gespoten. U kunt kiezen uit een 6 tal kleuren naast de keuze van groen geïmpregneerd of onbehandeld hout. Heeft u specifieke wensen? Overleg deze dan met uw dealer in de buurt. Kijk hiervoor op de pagina Vind uw dealer.