Naar buiten allemaal!

Vroeger deden we niet anders, tegenwoordig lijken kinderen wel aan de tv, spelcomputer of mobile gekluisterd. Hillhout zet zich graag in voor een gezond leven door het buitenleven en -spelen te promoten. En jong geleerd is oud gedaan. Daarom onze keuze om speeltoestellen te ontwikkelen voor de particuliere tuin. Uiteraard waar nodig CE-genormeerd, dus veilig! Uw tuin compleet omgebouwd tot speeltuin voor uw (klein)kinderen! Van zandbak tot speeltoestel tot zelfs een mini speelhuis.

Klimmen en klauteren

Kinderen moeten bewegen, Dat is goed voor de ontwikkeling van lijf en leden. Dat bewegen ook leuk is bewijst Hillhout. De speeltoestellen zijn solide, veilig maar vooral uitdagend.Een houten zandbak mag eigenlijk niet ontbreken in een tuin waar kinderen spelen. Taartjes bakken, zand laden in de speelvrachtauto… creativiteit en fantasie worden spelenderwijs aangewakkerd in een zandbak. Bekijk hier de zandbakken van Hillhout.Al onze speeltoestellen zijn CE-genormeerd en voldoen hiermee aan de veiligheidsrichtlijnen voor de particuliere tuin.

Een schommel gun je elk kind

Lekker schommelen op een schommel, wie wil dat nou niet? Natuurlijk kunt u aan de schommel i.p.v. een zitje bijvoorbeeld ook een klimtouw of een set ringen bevestigen. De schommels zijn multifunctioneel en CE-genormeerd.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.