Tuinen met Hillhout

Laat je inspireren door wat anderen, enthousiaste tuinliefhebbers en/of professionele tuinontwerpers, met Hillhout producten hebben gerealiseerd. Verander de tuin in je persoonlijke ruimte. Bijvoorbeeld met een lounge corner met shutterschermen, een zelfgemaakte pergola van Hillhout hout, een riante overkapping en ga zo maar door. We reiken de middelen aan waarmee je gegarandeerd jarenlang plezier zult hebben. Heeft u ook mooie foto's van Hillhout producten en bent u trots op het resultaat? Deel deze dan met ons via info@hillhout.nl.

 

Kleine tuin begrensd met Hillhout Jaloezie-elementen.

Onze producten lenen zich uitstekend om iets bijzonders van je tuin te maken. Hier zijn als erfafscheiding Jaloezie-elementen toegepast, door de schuin geplaatste vaste lamellen behoud de tuin een open karakter en heb je toch geen last van inkijk. Verder zijn in deze tuin op creatieve wijze extra zitplaatsen gemaakt, erg handig bij veel visite. Hiervoor zijn o.a. lichtgrijs geïmpregneerde steigerplanken gebruikt, gemaakt van Midden-Europees vuren.

Optimale verbinding.

Door onze gelamineerde vuren gordingen 4,5x12 cm  te verbinden met steigerbuizen krijg je een originele en strakke constructie. Het hout is geverfd in een antraciet kleur, mooi passend bij de omgeving. 

Combineren met schermen geeft een speels effect.

Hier is het Hillhout Elan scherm Excellent gecombineerd met een Betonijzer trellis, het resultaat mag er zijn. Het massieve, wat je al gauw krijgt met een dichte schutting, wordt doorbroken met een open trellis. Vanzelfsprekend doe je dit op de plekken waarbij je privacy gegarandeerd blijft. 
Door de staanders wit te beitsen wordt het lijnenspel geaccentueerd en krijgt het geheel een moderne uitstraling.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons

Schuttingen zorgen voor privacy

Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Hillhout. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Van schuttingen met een uniek designprofiel tot een schutting met beweegbare shutters.

Overkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

Tuinhuisjes

De tuinhuisjes van Hillhout zijn een aanwinst voor uw tuin. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals een uitvoering met ramen of een compleet andere deur. Maar misschien heeft u liever een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Alles is mogelijk met de tuinhuisjes van Hillhout!