Noviteiten

Meubelset van duurzaam douglas

Haal de strak vormgegeven meubelset Luna Excellent in de tuin en het exterieur begint te leven. Er ontstaat warmte en sfeer. Heerlijk buiten eten of gewoon even rustig genieten van het mooie weer.

Douglas Excellent Tuinhuizen

Dit jaar nieuw in het assortiment zijn de Douglas Excellent tuinhuizen. Verkrijgbaar in twee varianten, de melbourne (enkele deur en glazen ruit) en de Adelaide (dubbele deur). Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een luifel van 2, 3, 4, of 5 meter breedte.

Elan Mini Bloembakken

Helemaal van deze tijd is de uitbreiding van de Elan lijn met de Elan Mini Bloembak 60x20, de Elan Mini Bloembak 30x30 en de Elan Mini Moestuin. Geschikt voor de kleinere tuin, of voor op het balkon.

Flux terrasbloembakken

Hillhout heeft haar collectie bloembakken uitgebreid met 3 terrasbloembakken. de Flux bloembakken variëren in hoogte waardoor verrassende combinaties mogelijk zijn. De zijkanten zijn gemaakt van latten met een verschillende breedte wat een speelse dynamiek met zich meebrengt.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons

Schuttingen zorgen voor privacy

Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Hillhout. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Van schuttingen met een uniek designprofiel tot een schutting met beweegbare shutters.

Overkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

Tuinhuisjes

De tuinhuisjes van Hillhout zijn een aanwinst voor uw tuin. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals een uitvoering met ramen of een compleet andere deur. Maar misschien heeft u liever een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Alles is mogelijk met de tuinhuisjes van Hillhout!