Tuintimmerhout

Met het veelzijdige aanbod aan Hillhout tuinhout kunt u uw specifieke idee of ontwerp op maat realiseren. Pergola’s, afscheidingen, terrassen en ga zo maar door…. Met tuinhout is alles te maken. De grote variatie aan tuinhout, ook wel tuintimmerhout (balken, palen, planken) genoemd, leveren wij in standaard maten maar natuurlijk kunt u het tuinhout naar wens op maat aanpassen en bewerken.

De complete collectie tuinhout van Hillhout is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het tuinhout van vuren- en grenenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. Douglas tuinhout is onbehandeld en ook groen geïmpregneerd leverbaar.

Een vierkante paal van de beste kwaliteit tuinhout

Een vierkante paal is verkrijgbaar in verschillende diktes. De paal 9x9 cm wordt veelal gebruikt bij het plaatsen van een schutting, terwijl u met de paal 12x12 cm zware tuinhout constructies kunt maken. Van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit is de gelamineerde paal, deze is gemaakt van laag op laag watervast verlijmd tuinhout.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons