Tuinhuizen

De tuinhuisjes van Hillhout zijn een aanwinst voor uw tuin. Naast de tuinhuis serie Sydney, gemaakt van geïmpregneerd vuren, zijn nu nieuw in het assortiment tuinhuizen gemaakt van douglashout. Zowel onbehandeld als ook geïmpregneerd leverbaar.
Bovendien kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen en opties. Maar misschien heeft u liever een houten tuinhuis met aangebouwde overkapping? Alles is mogelijk met de tuinhuisjes van Hillhout!

Profiteer van de mooie tuinhuizen van Hillhout!

Hillhout heeft tuinhuisjes in elk gewenst formaat en geschikt voor elke tuin. Elk tuinhuis is gefabriceerd van gecertificeerd hout. De geïmpregneerde tuinhuizen zijn KOMO geïmpregneerd. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons