Terrasplanken

Terrasplanken zijn er in grenenhout, hardhout en douglashout. Elk met zijn eigen unieke uitstraling, veelal in fijn- en/of grofprofiel leverbaar. Ook lenen onze steigerplanken zich prima voor het creëren van een eigentijdse terrasvloer.

Dekdelen van Composiet

Naast vlonderplanken van hout bieden wij ook een alternatief: Composiet dekdelen. Deze composiet dekdelen zijn ongelooflijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben een uniek reliëf. U kunt kiezen uit drie kleuren: antraciet, bruin of grijs.

Houten Tuintegels

U legt een prachtige tuinhout vloer met de tuintegels van Hillhout. Hillhout heeft tuintegels van hardhout en tuintegels van verduurzaamd (geïmpregneerd) zachthout. Een mooi effect verkrijgt u als u de tuintegels om en om legt.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.

Over ons

Hillhout in een notendop

Genieten met Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij jou in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Lees alles over ons